in ,

Ψυχοσάββατο: Καλά τα ποστ στα social media αλλα οι νεκρόι ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ instagram. Μονο ετσι επικοινωνουν

κολλυβα ψυχοσάββατο

22-2-2020 Μην φτύσετε τον κόρφο σας αυτό που βλέπετε έχει χιλιάδες χρόνια ιστορίας.
Σήμερα ξέρετε τι είναι; Είναι «Το Σάββατο των Ψυχών» είναι η μέρα που σφίγγεται λίγο η ψυχή και η καρδιά μας γιατί αγαπημένα μας πρόσωπα δεν είναι πια κοντά μας. Ο μπαμπάς η μαμά ο αδερφός/ή, ο/η σύζυγος, ο φίλος ο γνωστός!
Δεν φτύνουμε τον κόρφο μας αλλά την ημέρα αυτή θυμόμαστε και σεβόμαστε όλοι μικροί και μεγάλοι
Κάλά τα ποστς σε Facebook instagram καλά τα λυπάμαι μου λύπεις και οι ❤️ καρδούλες καλά και τα…
κεράκια αλλά συμφωνα με τη θρησκεία μας οι νεκροι τιμώνται και θυμώνται μόνο με στάρι μνημόσυνο και διάβασμα των ονομάτων από το στόμα του παπά!
Όπως ανακουφίζουμε τους φυλακισμένους με αναψυκτικά κλπ που τους πηγαίνουμε, έτσι και τους νεκρούς τους ανακουφίζουμε με τις προσευχές και τις ελεημοσύνες που κάνουμε για τη ψυχή τους.Οι προσευχές των ζώντων για τους κεκοιμημένους και τα μνημόσυνα είναι η τελευταία ευκαιρία που δίνει ο Θεός στους κεκοιμημένους να βοηθηθούν,μέχρι να γίνει η τελική Κρίση.Μετά την δίκη δεν θα υπάρχει δυνατότητα να βοηθηθούν….
Γι’ αυτό και η Εκκλησία μας έχει τα κόλλυβα, τα μνημόσυνα. Τα μνημόσυνα είναι ο καλύτερος δικηγόρος για τις ψυχές των κεκοιμημένων. Έχουν τη δυνατότητα και από την κόλαση να βγάλουν τη ψυχή.
Τιμούμε και θυμόμαστε

Διαφήμιση
Follow Koolnews.gr στο Google News

Written by Νάσος Μπετούγιας

Κλασσικός ξερόλας που χώνει τη μύτη του παντού! Έχω δουλέψει και ως μποντιγκαρντ. Θα σέβεστε. Στο Kool με άποψη. Χωρίς ξυλο δε μαρτυρώ τίποτα! Email επικοινωνια στο [email protected]

Διαφήμιση
κορωναιος

Κορωναϊός: 38 χρονος Ιταλός κόλλησε 15 άτομα. 2 ΠΕΘΑΝΑΝ. Πανικος αοι 50 κρούσματα σε λιγες ώρες

πλύσιμο χεριων

Video: Μάθε να πλένεις τα χέρια σου σωστά! ΜΟΝΟ το σωστό πλύσιμο προστατεύει από τα μικρόβια.