in

Μαίρη Μηλιαρέση: Το φυσάει και δεν κρυώνει. Για 5.000 ευρώ έχασε το ρουκ ζουκ από την Ζέτα Μακρυπούλια

μαιρη μιλιαρεση

Μία συνέντευξή που ουσιαστικά συμπεριέλαβε όλη της τη ζωή έδωσε η Μαίρη Μηλιαρέση στον Νίκο Νικόλιζα και έκανε τον απολογισμό της ζωής της!

Μίλησε για το ρουκ ζουκ που παρουσίασε πριν από σχεδόν 30 χρόνια, για το πώς το έχασε τα πνευματικά δικαιώματα για μόλις 5.000 ευρώ, μίλησε για τη συμμετοχή της στο ριάλιτι της τηλεόρασης του ANT1 τη φάρμα, για καλλιστεία, το μόντελινγκ, για τον έναν γάμο που έχει κάνει, για τη μοναχοκόρη της, για τα παιδικά της χρόνια για το τραγούδι για την παρουσίαση! Γενικά μίλησε!

Και μόνο διαβάζοντας την πιο πάνω πρόταση και τους επιμέρους σταθμούς της ζωής της Μαίρης Μηλιαρέση θα πρέπει να είστε σίγουροι ότι θα διαβάσετε μία πλούσια συνέντευξη!

Διαφήμιση

Πώς αισθάνεται τώρα που βλέπει το ρουκ ζουκ από τη Ζέτα Μακρυπούλια

Στις αρχές είχα στενοχωρηθεί που δεν είχα προλάβει να το πάρω εγώ, γιατί ήθελα να το ξανακάνω. Με πέτυχαν τότε στη φάση που ήταν να πάρω τα δικαιώματα του παιχνιδιού και μετά τα πήρε ο ΑΝΤ1. Έπρεπε να δώσω 5.000 ευρώ για να πάρω τα δικαιώματα και μετά να έκλεινα εγώ τη συμφωνία με κάποιο κανάλι. Εγώ δεν είχα εκείνη την εποχή τα χρήματα κι έτσι τα δικαιώματα τα πήρε ο ΑΝΤ1. Αν τα είχα, θα έπαιρνα τα δικαιώματα και θα το πρότεινα εγώ σε κανάλι. Δυστυχώς δεν το τόλμησα τότε και έχασα την ευκαιρία.

Έπειτα από 28 χρόνια πώς βλέπεις το σημερινό Ρουκ Ζουκ;

Πολύ ωραίο. Το έχουν αναπτύξει, το έχουν κάνει κούκλα το παιχνίδι. Και η Ζέτα είναι μια θεά. Κούκλα. Είναι εντελώς διαφορετική παρουσία από εμένα, είναι πανέμορφη και το «Rouk-Zouk» είναι ένα άλλο παιχνίδι από εκείνη την εποχή που το παρουσίαζα εγώ.

Viral VIDEO Δες τη Μαίρη Μηλιαρέσει να παρουσιάζει το ρουκ ζουκ το 1994

Διαβάστε την πλήρη συνέντευξη εδώ

Follow Koolnews.gr στο Google News

Written by Νάσος Μπετούγιας

Κλασσικός ξερόλας που χώνει τη μύτη του παντού! Έχω δουλέψει και ως μποντιγκαρντ. Θα σέβεστε. Στο Kool με άποψη. Χωρίς ξυλο δε μαρτυρώ τίποτα! Email επικοινωνια στο [email protected]

Διαφήμιση

Αλεσάντρα Αμπρόσιο: ΑΔΙΑΝΟΗΤΟ side boobs. Τρέλανε κόσμο με το ανοιχτό της φόρεμα απο τα πλάγια

Τι κάνεις αν χαθεί ο σκύλος ή η γάτα σου. ΟΧΙ πανικός