in

Δανάη Παππά Ευγενία Σαμαρά: Γιατί δεν κάνει νύχια στη Θεοδώρα η Στέλλα στο Σασμό;

Η Δανάη Παππά και η Ευγενία Σαμαρά απολαμβάνουν την επιτυχία της σειράς ο Σασμός που παίζουν στον Alpha! Μία σειρά χωρίς βασικούς πρωταγωνιστές αλλά με δεκάδες ηθοποιούς σε εξαιρετικούς ρόλους και ερμηνείες!

Η Δανάη Παππά συμμετέχει στο σίριαλ στο ρόλο της Θόδωρας. Η Θοδώρα είναι μία νεαρή κοπέλα από το χωριό που δουλεύει ως τεχνίτρια νυχιών και ήταν χρόνια ερωτευμένη με τον Πετρή Βρουλάκη με τον οποίον είχαν και σχέση!

Η ροπή της προς την καλή ζωή και τα πλούτη της έφεραν στο δρόμο της έναν πλούσιο Ηρακλειώτη, πολύ μεγαλύτερό της σε ηλικία, τον Γιώργη, με τον οποίον ετοιμάζει το γάμο της!

Διαφήμιση

Από την άλλη η Ευγενία Σαμαρά έχει το ρόλο της δικηγόρου Στέλλας Καμαριωτάκη. Ήταν αρραβωνιασμένη και πήγαινε για γάμο με τον Αστέρη Σταματάκη, ο αρραβώνας χάλασε όταν αυτός γνώρισε την Αργυρώ Βρουλάκη. Η Στέλλα αν και παραμένει ερωτευμένη με τον Αστέρη γνώρισε και έκανε δεσμό με το νέο γιατρό του χωριού που όπως θα αποδειχθεί είναι αδερφός της Αργυρώς και πρώτος ξάδερφος του Αστέρη

Οι δύο κοπέλες απολαμβάνουμε τόσο τα γυρίσματα όσο και ιδιωτικές στιγμές εκτός αυτών κάνοντας παρέα. Σήμερα δημοσίευσαν κάποιες φωτογραφίες στο Instagram και έκαναν μόνες στους τη συγκεκριμένη απορία αναφορικά με το που κάνει η Στέλλα νύχια

Εγώ αναρωτιέμαι… η Στέλλα γιατί δεν κάνει νύχια στη Θοδώρα;;
Και αφού δε τα κάνει στη Θοδώρα που τα κάνει; Γιατί δεν έχουμε δει ποτέ;; Τι μας κρύβουν;;;

Follow Koolnews.gr στο Google News

Written by Στεφανία Καρρά

Αγαπώ τα ταξίδια, το διάβασμα και το καλό φαγητό. Στο Kool απο την πρώτη μέρα Email επικοινωνια στο [email protected]

Διαφήμιση

Spare ribs με ουίσκι και μέλι

Η Άννα Πρέλεβιτς στο koolnews: 5 απλές συμβουλές για να κατανοήσεις τις γυναίκες!