in

Μάιλι Σάιρους: Με μάσκα γουρούνι βγάζει ΓΥΜΝΗ selfie φωτογραφια και προτάσσει τα λουκάνικά της

Για να είμαστε ειλικρινείς εδώ και καιρό είχαμε αρχίσει να το υποψιαζόμαστε. Με όλα αυτά τα «ανδραγαθήματα» της ήταν δεδομένο πως κάποιο πρόβλημα υπήρχε με την Μάιλι Σάιρους.

Η Miley Cyrus είναι μία από τις πιο αναγνωρίσιμες και συζητημένες προσωπικότητες της μουσικής βιομηχανίας. Από την παιδική της ηλικία ως την ενηλικίωσή της, ηΜάιλι Σάιρους έχει αλλάξει και εξελιχθεί μπροστά στα μάτια του κοινού, δημιουργώντας έναν έντονο και πολυποίκιλο καλλιτεχνικό χαρακτήρα.

Η παρουσία της στο Instagram είναι μία από τις πιο δυναμικές και τολμηρές πτυχές της προσωπικότητάς της. Με εκατομμύρια ακόλουθους σε ολόκληρο τον κόσμο, η Miley μοιράζεται συχνά φωτογραφίες που απεικονίζουν την έντονη και προκλητική πλευρά της.

Διαφήμιση

Η Μάιλι Σάιρους άργησε αρκετό διάστημα, αλλά εν τέλει το παραδέχτηκε ότι είναι μια γουρούνα. Δεν το λέμε με την κακή έννοια. Βασικά δεν το λέμε εμείς. Το λέει η ίδια με τον πιο ξεκάθαρο τρόπο.

Μια βόλτα στο Instagram της αρκεί για να καταλάβετε.

Η ατίθαση Μάιλι έβαλε μια μάσκα γουρουνιού και με το μπουρνούζι της ελαφρώς ανοιχτό πρόταξε το μπouστο της και έβγαλε την γλώσσα της όπως είναι η signature πόζα της εδώ και δύο χρόνια.

Μαζί με αυτό έβγαλε και δύο selfies ξαπλωμένη στο κρεβάτι, γuμvή, κάτω από τα σεντόνια, με το στnθoς της να είναι στο τσακ να πεταχτεί και τον σκύλο της να της γλείφει το πρόσωπο.

Δες τις εικόνες.

Follow Koolnews.gr στο Google News

Written by Αντώνης-Σωτήρης Στάμος

Γυναίκες, αυτοκίνητα, αθλητικά, φαγητά και ταξίδια. Θέλετε και άλλα;
Τρέξιμο και γράψιμο.
Email επικοινωνία στο [email protected]
instagram
facebook

Διαφήμιση

Μαρία Ντορόσινα: Το “φαινόμενο” ποζάρει ξανά με μαγιό και διδάσκει Instagram

Νίκι Μινάζ: Τα ΤΕΡΑΣΤΙΑ οπίσθια της “ξεχύθηκαν” στον καθεδρικό ναό του Ελσίνκι