in

Νίνα Λοτσάρη: Η μοναδική γυναίκα που δεν είχες δει γυμνή φωτογραφία της. ΗΤΑΝ, μέχρι να κάνεις κλικ ΕΔΩ

Η Νίνα Λοτσάρη αποτελεί σταθερή αξία στο καλλιτεχνικό στερέωμα και όχι μόνο. Ηθοποιός, τραγουδίστρια, αλλά πάνω από όλα γυναικάρα με τα όλα της. Κι όταν λέμε όλα, εννοούμε τα πάντα όλα. Αν και δημοσιεύει συχνά φωτογραφίες στα social media δεν είχε πέσει ποτέ στην αντίληψή μας κάποια γυμνή.

Δεν χρειαζόταν βέβαια γιατί με κάθε της φωτογραφία είτε σε περιοδικά, είτε στα social media, αποτελεί θέμα συζήτησης, κυρίως από τον ανδρικό πληθυσμό. Οι άνδρες τη λατρεύουν και πρέπει να έχει περίπου 95% ανδρικό κοινό στο προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram.

Διαφήμιση

Η Νίνα Λοτσάρη αγαπάει ιδιαίτερα τις ζαρτιέρες τις κάλτσες και τις καλτσοδέτες τις οποίες και φοράει εκτός από τα musical και τις θεατρικές παραστάσεις στις οποίες συμμετάσχει ακόμα και σε εμφανίσεις της ως performer

Φυσικά τα likes και τα σχόλια πέφτουν βροχή όταν κυκλοφορήσουν στα media.

Αυτό όμως που όπως αναφέραμε και στην αρχή δεν είχαμε δει μέχρι τώρα είναι φωτογραφία χωρίς ρούχα, όμως το έχει κάνει και αυτό και ως μάνα δυο παιδιών το έχει κάνει με το σωστό τρόπο!

Ήταν η ημέρα που η Νίνα αποφάσισε να τρελάνει πολύ κόσμο με μία γυμνή φωτογραφία στα social. Και επειδή η Νίνα Λοτσάρη ξέρει το έκανε με το βλέμμα της και όχι με κάποιο επίμαχο σημείο του κορμιού της.

Έβγαλε τα ρούχα βέβαια αλλά φρόντισε ώστε τα μακριά της μαλλιά να καλύψουν αυτά που δεν έπρεπε να φανούν.

Το αποτέλεσμα μιλάει μόνο του!

Follow Koolnews.gr στο Google News

Written by Νάσος Μπετούγιας

Κλασσικός ξερόλας που χώνει τη μύτη του παντού! Έχω δουλέψει και ως μποντιγκαρντ. Θα σέβεστε. Στο Kool με άποψη. Χωρίς ξυλο δε μαρτυρώ τίποτα! Email επικοινωνια στο [email protected]

Διαφήμιση

Ευαγγελία Αραβανή: Η φωτογραφία με άσπρα αλλά ΚΑΙ ΧΩΡΙΣ εσώρουχα που θα σε ξετινάξει. Και δώρο βίντεο

Ντούα Λίπα: ΣΑΛΟΣ ξανά! Ήπιε μπύρες τα έπιασε και ανέβασε τη φωτογραφία γιατί έχει σκοπό. Ω ρε φίλε κάτι προσόντα