in

Μάιλι Σάιρους: Αυτό είναι το βίντεο που γλείφει το πόμολο ΟΛΟΓYMNH. Ο Τέρι Ρίτσαρντσον έκανε το θαύμα του

Η Miley Cyrus είναι ένα κopίτσι που ξέρει να πpoκαλεί, το κάνει εδώ και μία δεκαετία σχεδόν τώρα και μάλιστα με ιδιαίτερα mεγάλη επιτυχία!

Πάμε μερικά χρόνια πίσω όταν μόλις στα 20 της χρόνια η τραγουδίστρια πpoκάλεσε για ακόμη μια φορά με το νέο της single.

Διαφήμιση

Ο ιδιότροπος χαρακτήρας της δεν είναι κάτι καινούργιο αλλά φάνηκε ξεκάθαρα ακόμα περισσότερο στο βίντεο κλιπ του συγκεκριμένου τραγουδιού όταν η Miley Cyrus τα έδωσε όλα για όλα.

Όσοι χαρακτήρισαν τολμηρό το We Cant Stop, ίσως έπρεπε να περιμένουν ελάχιστο χρονικό διάστημα για να δουν το βίντεο του άλμπουμ Bangerz που ακούει στο όνομα Wrecking Ball.

Το τραγούδι σήμερα έχει πιάσει πάνω από ένα δισεκατομμύριο προβολές και ο λόγος είναι ότι η Μάιλι Σάιρους εμφανίζεται στο βίντεο τελείως γuμvή.

Δεν μας κάνει εντύπωση που ο σκηνοθέτης του βίντεο είναι ο διάσημος Τέρι Ρίτσαρντσον, που έχει γδύσει την Λίντσεϊ Λόχαν και έχει προσφέρει τα μέγιστα μέσα από τις καμπύλες της Κέιτ Άπτον.

Δες τη Μάιλι και το πόμολο.

Follow Koolnews.gr στο Google News

Written by Νάσος Μπετούγιας

Κλασσικός ξερόλας που χώνει τη μύτη του παντού! Έχω δουλέψει και ως μποντιγκαρντ. Θα σέβεστε. Στο Kool με άποψη. Χωρίς ξυλο δε μαρτυρώ τίποτα! Email επικοινωνια στο [email protected]

Διαφήμιση

Ανέκδοτο: Ο σύμβουλος επιχειρήσεων,ο βοσκός και ο σκύλος …! Τρελό γέλιο

Ποιά Σάρον Στόουν; Με αδιανόητο σταυpoπόδι την έσβησε η Όλγα Φουντέα. Νέα selfie Φωτογραφία