in

Μάικ Τάισον: Ήθελε να σκοτώσει αντίπαλο στο ρίνγκ. – Τα ναρκωτικά και οι αποκαλύψεις

Μάικ Τάισον

O Μάικ Τάισον εξομολογήθηκε ότι ήταν πολύ απογοητευμένος επειδή δεν είχε σκοτώσει κάποιον από τους αντιπάλους του κατά τη διάρκεια κάποιου αγώνα. Μπορεί να τελείωσε την καριέρα του αλλά είναι θρύλος.

Πρόκειται για τον μποξέρ Μάικ Τάισον που προέβη στις συγκεκριμένες αποκαλύψεις εν αναμονή της αυτοβιογραφίας του που πκυκλοφόρησε πριν καμια 10αριά χρόνια με τίτλο «Undisputed Truth».

Στο βιβλίο, ο 56χρονος Τάισον αποκαλύπτει πολλές πτυχές από την πολυτάραχη ζωή του όπως για παράδειγμα το ότι έπαιρνε ναρκωτικά πριν από τους αγώνες του, όπως επίσης μιλάει και για μία φορά που αντάλλαξε το δείγμα ούρων του με κάποιου άλλου έτσι ώστε να μην αποκαλυφθεί ότι έκανε χρήση.

Διαφήμιση

Όταν ρωτήθηκε αν φοβήθηκε ποτέ μήπως και σκοτώσει κάποιον, απάντησε στην εφημερίδα Times: «Φοβόμουνα αλλά ήμουνα πολύ απογοητευμένος που δεν τα κατάφερα. Τώρα πια είμαι χαρούμενος που δεν συνέβη».

Όταν είχε ακούσει ότι κάποιος άλλος παλαιστής είχε σκοτώσει τον αντίπαλο του, είχε αναρωτηθεί το πώς μπόρεσε να το κάνει: «Είχα πει στον εαυτό μου: Δεν είναι τόσο θηριώδης όσο εγώ. Μα πώς μπόρεσε να σκοτώσει έναν άνθρωπο; Αυτός ο τύπος πρέπει να έχει κάποιο πρόβλημα να είναι άρρωστος».

Follow Koolnews.gr στο Google News

Written by Νάσος Μπετούγιας

Κλασσικός ξερόλας που χώνει τη μύτη του παντού! Έχω δουλέψει και ως μποντιγκαρντ. Θα σέβεστε. Στο Kool με άποψη. Χωρίς ξυλο δε μαρτυρώ τίποτα! Email επικοινωνια στο [email protected]

Διαφήμιση
Χριστίνα Μουστάκα

Χριστίνα Μουστάκα: Το βίντεο που της αλείφουν τα oπίσθια και δε θέλει να βλέπει η πρώην των Ράδιο Αρβύλα

Η Μπαρ Ραφαέλι κυλιέται στην άμμο, βγάζει το μαγιό, κάνει μπάνιο και σε προσκαλεί. Θα πας;