in

GNTM Γιώργος Καράβας: «Το όνειρό μου ήταν να γίνω ποδοσφαιριστής»

«Κάθε εμπόδιο για καλό» υποστηρίζει το μοντέλο

Συνέντευξη στο Gala και τον Κώστα Μπουρούση παραχώρησε ο Γιώργος Καράβας που οι περισσότεροι μάθαμε μέσα απο το ρόλο του στο next top model και μίλησε για τον τραυματισμό που είχε σε ηλικία 19 ετών.

Είπες πριν ότι εργάστηκες ως δημοσιογράφος; Ήταν παιδικό όνειρο;

Διαφήμιση

Όχι, το όνειρό μου ήταν να γίνω ποδοσφαιριστής. Έπαιζα από 8 ετών. Αλλά δεν ευδοκίμησε, λόγω ενός τραυματισμού που είχα στα 19 μου χρόνια. Το πιο παρεμφερές και το εγγύτερο στον αθλητισμό και το ποδόσφαιρο ήταν να στραφώ στην αθλητική δημοσιογραφία. Ήταν σαν υποκατάστατο, μία πατερίτσα.

Οπότε είσαι ένας φιλόδοξος ποδοσφαιριστής που πέρασε από τη δημοσιογραφία, αλλά τελικά έκανε διεθνή καριέρα στο μόντελινγκ.

Σε μία πολύ γρήγορη κι επιγραμματική ανάγνωση, ναι.

Ήταν πλήγμα ο τραυματισμός σου;

Ήταν το πρώτο μεγάλο χαστούκι της ζωής. Αλλά κάθε εμπόδιο για καλό. Πολλές φορές το έχω σκεφτεί. Αν τα είχα καταφέρει εκεί, ίσως να μην ήμουν ο άνθρωπος που είμαι σήμερα.

O Γιώργος Καράβας και η σύζυγός του, Ραφαέλα Ψαρρού

Follow Koolnews.gr στο Google News

Written by Φαίη Αλεξοπούλου

Απόφοιτη του Τμήματος Επικοινωνίας, Μέσων και Πολιτισμού του Παντείου Πανεπιστημίου. Αγαπώ το free camping, την ελευθερία, τις όμορφες συζητήσεις. Δεν αντέχω την αδικία και την προδοσία. Δεν λέω ποτέ "όχι" στο να βγω σε ένα κοκτέιλ μπαρ, αλλά και σε βόλτα στην πόλη.
Για επικοινωνία: [email protected]

Διαφήμιση

Ελευθερία Ελευθερίου: Επιστρέφει στη σκηνή και βάζει φωτιά στο Instagram

Σοφία Αλιμπέρτη: Άλλη το πρωί, άλλη το βράδυ. Τότε που έκανε τη συνοδό πολυτελείας