in

Μάγκυ Χαραλαμπίδου: Με στενό φόρεμα και ανύπαρκτο εσώpoυχο τραβά selfie βίντεο και μας ζορίζει

Η Μάγκυ Χαραλαμπίδου είναι συνώνυμο της σeξι εκδοχής της μεσογειακής ομορφιάς!
Μελαχρινή με πλούσια μαλλιά και καμπύλες η Μάγκυ Χαραλαμπίδου εδώ και 30 χρόνια που είναι στο προσκήνιο της showbiz προκαλεί στον ανδρικό πληθυσμό μόνο χαρούλες!

Ξεκίνησε ως dj και ραδιοφωνική παραγωγός, έχει κάνει ένα γάμο με τον Γιώργο Πολυχρονίου τον οποίο ερωτεύτηκε από τη φωνή του και έχει μοιράσει αμέτρητες φωτογραφίες σε όλα τα περιοδικά στα 90s και 00s. Αρκετές από αυτές χωρίς καθόλου ρούχα!

Ποτέ δεν έχει αρνηθεί τη σέξι πλευρά του εαυτού της και της αρέσει να επιδεικνύει τις καμπύλες και το χuμώδες κopμί της!

Διαφήμιση

Στα soial media δημοσιεύει συχνά φωτογραφίες από την καθημερινότητα, την εργασία, τις διακοπές, αλλά και εμπορικούς σκοπούς!

Σε μία τέτοια δημοσίευση στο λογαριασμό της στο Instagram υπάρχει και βίντεο από το backstage όπου η Μάγκυ Χαραλαμπίδου φορώντας ένα φόρεμα είναι πολύ μεγάλο σκίσιμο και με ανύπαρκτο εσώpoυχο από μέσα, ξαπλώνει πάνω στο τραπέζι για τις ανάγκες του κόνσεπτ.

Το σκίσιμο στο φόρεμα κάνει τη δουλειά του, αφήνει ελεύθερα τα πόδια της Μάγκυ Χαραλαμπίδου να μπορούν να ανοίξουν και να διαλύσουν κυριολεκτικά το φωτογράφο!

Δείτε το βίντεο και θα καταλάβετε! Ποτέ δεν είδαμε από εκείνη τη φωτογράφιση το υλικό!

Ο φωτογράφος ξέρουμε πάντως, είναι καλά.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Dionisis Koutsis (@dionisioskoutsis)

Follow Koolnews.gr στο Google News

Written by Νάσος Μπετούγιας

Κλασσικός ξερόλας που χώνει τη μύτη του παντού! Έχω δουλέψει και ως μποντιγκαρντ. Θα σέβεστε. Στο Kool με άποψη. Χωρίς ξυλο δε μαρτυρώ τίποτα! Email επικοινωνια στο [email protected]

Διαφήμιση

Έλενα Ράπτη: Φωτογραφία, τότε που αναστάτωνε με καuτό μαγιό τη Χαλκιδική

Η Κέιτ Άπτον πριν γίνει μάνα έκλεινε σπίτια: Φωτογραφία με τη ΜΠΟΥΣΤΟΧΑΡΑΔΡΑ της ευτυχίας