in

Κούκλα αστυνομικός γίνεται viral: Αριστερά η αστυνομικός δεξιά το μοντέλο του GNTM Αποθέωση στο Twitter

Viral γίνεται η αστυνομικός που μεταφέρει στην ανακρίτρια το μοντέλο του gntm που πιάστηκε με 33 γραμμάρια κοκαΐνη στη Γλυφάδα.

Στα 31 της μία γυναίκα που ασχολείται με το μόντελινγκ είναι σε μία πάρα πολύ καλή ηλικία χωρίς να έχει σπάσει. Το μοντέλο που συνελήφθη με ποσότητα ναρκωτικών και συγκεκριμένα κοκαΐνης κάτω από το κάθισμα στο πανάκριβο SUV Range Rover που οδηγούσε στη Γλυφάδα είναι όπως κοιτάτε στη φωτογραφία δεξιά ενώ η αστυνομικός είναι στα αριστερά.

Διαφήμιση

Πρόκειται για μία πανέμορφη κοπέλα ψηλή με όμορφο σώμα, λεπτά άκρα και πλούσια μακριά μαλλιά που φοράει ένα απλό τζιν και λευκό t-shirt με μοτίβο Forever Karl που είναι από τη συλλογή του Karl Lagerfeld που αποδεικνύει πως με ένα απλό μπλουζάκι κι ένα τζιν, τα αληθινά θηλυκά πάντα κάνουν τη διαφορά.

Η σύγκριση είναι αναπόφευκτη και υπέρ της αστυνομικού, το παρατήρησαν οι χρήστες του Twitter και τα σχόλια είναι αποθεωτικά!

Αφού το μοντέλο του gntm πέρασε τις οντισιόν αλλά κόπηκε στο bootcamp μήπως να το σκεφτεί η αστυνομικός να πάει κατευθείαν με Golden pass στο σπίτι του Next Top Model Ελλάδας

Θεσούλες υπάρχουν

Follow Koolnews.gr στο Google News

Written by Αντώνης-Σωτήρης Στάμος

Γυναίκες, αυτοκίνητα, αθλητικά, φαγητά και ταξίδια. Θέλετε και άλλα;
Τρέξιμο και γράψιμο.
Email επικοινωνία στο [email protected]
instagram
facebook

Διαφήμιση

Γιώργος Τσαλίκης: Ο γιος του έγινε 18 ετών και κυκλοφορεί πλέον τα βράδια νύχτα μόνος. Δες το επικό τρολάρισμα

Βικτώρια Καρύδα: Γύρισε από διακοπές και το έριξε στη γυμναστική. Άριστη φυσική κατάσταση την ιδρώνει τη φανέλα