in

Μαγιό loading: Ντορέττα Παπαδημητρίου – Με απίστευτα ανοίγματα αποδεικνύει ότι η γυμναστική κάνει καλό σώμα

Η Ντορέττα Παπαδημητρίου έχει κερδίσει την αγάπη του κοινού μέσα από την καριέρα της στην τηλεόραση και το θέατρο ενώ παράλληλα είναι μια εκθαμβωτική γυναίκα με υπέροχο σώμα το οποίο έχει αποκτήσει μέσα από τα χρόνια ενασχόλησης με τον πρωταθλητισμό και τη γυμναστική.

Κάνει σχεδόν καθημερινά πιλάτες, ένα είδος γυμναστικής το οποίο έχει διαμορφώσει το σώμα της σε μεγάλο βαθμό, εκπέμποντας υγεία, δύναμη και θηλυκότητα.

Το σώμα της Ντορέττας Παπαδημητρίου είναι ένα πραγματικό έργο τέχνης, συνδυάζοντας αρμονικά τις καμπύλες της με τους γεμάτους μυς που την κάνουν να ξεχωρίζει.

Διαφήμιση

Τα υπέροχα πόδια της, αποτέλεσμα ατελείωτων ωρών γυμναστικής και χορού, είναι ικανά να μαγέψουν τους θαυμαστές της, ενώ οι καλοσχηματισμένοι κοιλιακοί της αποτελούν την απόδειξη της πειθαρχίας και της αφοσίωσής της στη φυσική της κατάσταση.

Ξέρω ότι οι αναγνώστες του Koolnews αδημονείτε να αρχίσει η Ντορέττα Παπαδημητρίου τα πρώτα της μπάνια και να είστε σίγουροι πως μόλις βάλει το μαγιό της και ξεκινήσει τις δημοσιεύσεις στα social media, εδώ θα δείτε πρώτοι το υπέροχο σώμα της, που αποτελεί αντικείμενο θαυμασμού.

Follow Koolnews.gr στο Google News

Written by Νάσος Μπετούγιας

Κλασσικός ξερόλας που χώνει τη μύτη του παντού! Έχω δουλέψει και ως μποντιγκαρντ. Θα σέβεστε. Στο Kool με άποψη. Χωρίς ξυλο δε μαρτυρώ τίποτα! Email επικοινωνια στο [email protected]

Διαφήμιση

Σωτήρης Καλυβάτσης: Του έκοψα την καλημέρα και ο Αντώνης Κανάκης μου έκανε καλό

Αλέξις Ρεν: Το supermodel έβαλε μαγιό, πήγε για μπάνιο και στην παραλία “έπεσε παντόφλα”