in

«Λυπάμαι που αφήνω την όμορφη Αλόννησο»: Συγκινεί ο πατέρας της Καρολάιν μετά την επιστροφή στις Φιλιππίνες

Πατέρας της Καρολάιν: Η επιστροφή στις Φιλιππίνες

Ο Ντέιβιντ Κράουτς εγκατέλειψε την Αλόννησο και γύρισε στις Φιλιππίνες όπου θα μείνει μόνιμα μετά την δολοφονία της Καρολάιν από τον Μπαμπή Αναγνωστόπουλο.

Διαφήμιση

Ο κ. Κράουτς μίλησε στην εκπομπή “Το Πρωινό” και την Κέλλυ Χεινοπώρου και έστειλε ένα συγκινητικό μήνυμα περιγράφοντας τις αναμνήσεις του με την κόρη του στην Αλόννησο. Το σπίτι της οικογένειας στο νησί είναι προς πώληση, ενώ η τελευταία πράξη του δράματος θα γραφτεί σε έναν χρόνο οπότε και θα γίνει η εκταφή της σορού της Καρολάιν.

«Λυπάμαι που αφήνω την όμορφη Αλόννησο»: Συγκινεί ο πατέρας της Καρολάιν μετά την επιστροφή στις Φιλιππίνες

Το μήνυμα του πατέρα της Καρολάιν

“Λυπάμαι πολύ που πρέπει να φύγω από το παλιό μου σπίτι στο όμορφο νησί της Αλοννήσου. Έχει τόσες πολλές υπέροχες αναμνήσεις για εμένα, αναμνήσεις που μπορώ να τις ξαναζήσω στις “ήσυχες” στιγμές μου. Όταν είδα για πρώτη φορά το οικόπεδο που ήταν προς πώληση είπε “θα το πάρω”.

Ήταν τέλειο, απομονωμένο, αλλά μόνο πέντε λεπτά με τα πόδια από την παλιά Χώρα. Είχε ανεμπόδιστη θέα προς την θάλασσα, πάνω από μια καταπράσινη κοιλάδα, που ήταν αδύνατο να χτιστεί. Είχαμε γείτονες, αλλά όχι πολύ κοντά. Μία τοπική ταβέρνα με απίστευτη θέα, ο ιδιοκτήτης της οποίας έγινε στενός οικογενειακός φίλος. Το κοριτσάκι μου, σε αυτήν την υπέροχη ταβέρνα, έκανε τα πρώτα της βήματα και συναντησε πολύ κόσμο που την λάτρεψε.

Όταν μεγάλωσε περπατούσαμε χέρι χέρι μέχρι το χωριό, ελπίζοντας να συναντήσουμε την Μαρία με το κατσικάκι της. Μου έκανε ερωτήσεις, ερωτήσεις, ερωτήσεις που δεν τελείωναν ποτέ. Περπατώντας προς τα πίσω, περνούσαμε από το νεκροταφείο και η Καρολάιν ήθελε να την σηκώσω ψηλά, ώστε να μπορέσει να δει όλα τα όμορφα λουλούδια. Δεν μου είχε περάσει ποτέ από το μυαλό ότι μόλις λίγα χρόνια αργότερα η Καρολάιν θα αναπαυόταν εκεί, ενώ εγώ, ο πατέρας της θα θρηνούσα μένοντας με τις αναμνήσεις μου.

Αλλά οι αναμνήσεις δεν είναι το μόνο πράγμα που μου άφησε. Μου άφησε την υπέροχη κόρη της, που θα εξασφαλίσω να έχει ότι χρειάζεται στην ζωή της και να μεγαλώσει τιμώντας την μνήμη της μητέρας της”.

Follow Koolnews.gr στο Google News

Written by Ευτυχία Κορδόνη

Την ευτυχία τη βρίσκει ο κάθε ένας εκεί όπου την αναζητά. Την Ευτυχία Κορδόνη όμως θα τη βρεις μόνο στο Koolnews. Αγαπά να περνά όμορφα και όχι πάντα μπροστά στα φώτα. Και Μύκονος και ελεύθερο camping. και κοσμικό ποτό και υποβρύχιο στο ζαχαροπλαστείο. Δίδυμος, τι άλλο. contact [email protected]

Διαφήμιση

Ιζαμπέλ Γκουλάρτ: Βάζει δερμάτινα, ξέρει από βέσπα και μας βάζει δύσκολα

Αντρέ ο Γίγαντας: Ο άνδρας με το παγκόσμιο ρεκόρ στην κατανάλωση μπύρας. Ήπιε σε μία καθισιά 156