in

Πάτρα: Μπήκε στο Only Fans να δει τη Τζούλια Αλεξανδράτου και βρήκε την κόρη του. Φωτογραφία και Video

Σε σοκ βρίσκεται 53χρονος Πατρινός πατέρας που μπήκε στο only fans για να δει videos από την Τζούλια Αλεξανδράτου και έπεσε στην κόρη του!

Το συγκεκριμένο site είναι μία διαδικτυακή πλατφόρμα εvηλίκων, ουσιαστικά ένα social media όπως το Facebook ή το Instagram στην οποία οι χρήστες δημοσιεύουν κρυφό και φανερό περιεχόμενο.

Το ελεύθερο περιεχόμενο είναι διαθέσιμο σε όλους τους χρήστες, ενώ για να δει κάποιος το κρυφό περιεχόμενο θα πρέπει να πληρώσει μία μηνιαία συνδρομή. Οι τιμές κυμαίνονται γύρω στα 20 δολάρια το μήνα!

Διαφήμιση

Η Τζούλια Αλεξανδράτου όπως πάντα πρωτοπόρησε και είναι από τις πρώτες, που έχουν ένα δυνατό λογαριασμό στη συγκεκριμένη πλατφόρμα. Κουβαλάει άλλωστε και ένα προσωπικό brand αφού είναι επαγγελματίας του είδους, από κάθε άποψη!

Για να μπει στη διαδικασία κάποιος να πληρώσει συνδρομή και να δει το υλικό πίσω από την κλειδαρότρυπα, θα πρέπει προφανώς να δει κάποιες φωτογραφίες και βίντεο από το ελεύθερο περιεχόμενο, που λειτουργούν ουσιαστικά σαν τυράκι!

Το τυράκι έψαχνε και ο 53χρονος πατέρας από την Πάτρα, ο οποίος μόλις έκανε εγγραφή και επιβεβαίωση στο λογαριασμό του άρχισε να ψάχνει το ελεύθερο περιεχόμενο!

Αφορμή για να δημιουργήσει λογαριασμό, στάθηκε η κουβέντα που είχε με φίλους του μετά από βραδινή έξοδο όπου και ενημερώθηκε για την συγκεκριμένη πλατφόρμα! Ως μεγάλος Fan της Τζούλιας Αλεξανδράτου μπήκε να ψάξει και τα βίντεο!

Αυτό όμως που είδε ψάχνοντας τα προφίλ των γυναικών με ελεύθερο λογαριασμό τον σόκαρε, αφού εντοπίσετε το προφίλ της 19χρονης κόρης του!

Η 19χρονη φέρεται να έχει δημιουργήσει λογαριασμό περίπου πριν από 12 μέρες και έχει βάλει και συνδρομή κάτι που σημαίνει ότι έχει ανεβάσει και KAYTO περιεχόμενο!

Follow Koolnews.gr στο Google News

Written by Νάσος Μπετούγιας

Κλασσικός ξερόλας που χώνει τη μύτη του παντού! Έχω δουλέψει και ως μποντιγκαρντ. Θα σέβεστε. Στο Kool με άποψη. Χωρίς ξυλο δε μαρτυρώ τίποτα! Email επικοινωνια στο [email protected]

Διαφήμιση

The Bachelor: Η Αθηνά του ριάλιτι μιλαει για ΜΕΓΕΘΟΣ και ΛΕΦΤΑ. Τα τελευταία μας εγκεφαλικά κύτταρα μόλις κάηκαν

Δημήτρης Γιαννακόπουλος: Έβριζε τη Mercedes αλλά πλήρωσε 700.000 για AMG GT με 790 άλογα