in

Λεωνίδας Κακούρης: «Νόσησα με κορονοϊό και ταλαιπωρήθηκα, αν και είχα εμβολιαστεί»

Ο «Δούκας» από τις «Άγριες Μέλισσες» περιγράφει ποια συμπτώματα της ασθένειας Covid-19 εμφάνισε

Συνέντευξη στην εκπομπή «Super Κατερίνα» παραχώρησε το πρωί της Τρίτης 1/2 ο Λεωνίδας Κακούρης και αποκάλυψε ότι ήταν ένας από τους πρωταγωνιστές της σειράς «Άγριες Μέλισσες» που νόσησαν με κορονοϊό, όντας εμβολιασμένος.

«Δεν βγαίνω να το φωνάζω ότι κόλλησα κορονοϊό. Νόσησα και εγώ. Τρεις μέρες ταλαιπωρήθηκα με λίγο πυρετό, πόνους στα κόκκαλα και εξάντληση. Είχα παρεξηγήσει τα συμπτώματα, νόμιζα ότι ήταν από τον εμβολιασμό. Δεν μου πέρασε από το μυαλό ότι είχα κολλήσει. Μετά από δύο μέρες που είχα πυρετό, έκανα το τεστ και βγήκα θετικός» σημείωσε ο ταλαντούχος ηθοποιός.

Αναφερόμενος στη δραματική σειράς του ΑNT1, όπου πρωταγωνιστεί, και τα νούμερα τηλεθέασης, υποστήριξε: «Τα νούμερα έχουν μία κάποια αστάθεια. Υπήρχε αυτό το σκαμπανέβασμα, λογικό είναι. Έχουν βγει πολλές σειρές, ωραίες σειρές, ανταγωνιστικά προγράμματα. Αλίμονο. Δεν μπορείς να εξαρτάσαι ή να επηρεάζεται η διάθεσή σου από τα νούμερα. Είναι η τελευταία χρονιά για τις “Άγριες Μέλισσες”».

Διαφήμιση

Δείτε το σχετικό απόσπασμα από την εκπομπή του ALPHA:

https://www.youtube.com/watch?v=GNi565kKmmg

Follow Koolnews.gr στο Google News

Written by Φαίη Αλεξοπούλου

Απόφοιτη του Τμήματος Επικοινωνίας, Μέσων και Πολιτισμού του Παντείου Πανεπιστημίου. Αγαπώ το free camping, την ελευθερία, τις όμορφες συζητήσεις. Δεν αντέχω την αδικία και την προδοσία. Δεν λέω ποτέ "όχι" στο να βγω σε ένα κοκτέιλ μπαρ, αλλά και σε βόλτα στην πόλη.
Για επικοινωνία: [email protected]

Διαφήμιση

Μόδα: Το πράσινο και το λιλά τα χρώματα της Άνοιξης για το 2022

Hunter McGrady: Η γρήγορη αλλά αποτελεσματική ρουτίνα ομορφιάς της