in

Ορφέας Αυγουστίδης: «Ήθελα να δημιουργήσω τη δική μου ταυτότητα ως ηθοποιός»

«Έχω ξεπεράσει τα θέματα, που είχα στο παρελθόν, με τη συσχέτιση στη δουλειά με τους γονείς μου» τονίζει ο καλλιτέχνης

Στο «Τhe 2Night Show» φιλοξενήθηκε το βράδυ της Δευτέρας 31/1 ο Ορφέας Αυγουστίδης, ο οποίος την τρέχουσα σεζόν πρωταγωνιστεί ως «Αστέρης» στην επιτυχημένη σειρά του ALPHA «Σασμός». Μάλιστα, στο ίδιο σίριαλ παίζει και η μητέρα του, Μαρία Τζομπανάκη, η οποία και στη μικρή οθόνη υποδύεται τη μαμά του.

Ερωτηθείς από τον Γρηγόρη Αρναούτογλου ποιος από τους δύο -ο ίδιος ή η μητέρα του- δέχθηκε πρώτος πρόταση να συμμετάσχει στο «Σασμό», απάντησε: «Η πρόταση για τον Σασμό έγινε κάπως ταυτόχρονα με την μητέρα μου. Έγιναν διάφορα μπρος-πίσω σε σχέση με τις προτάσεις. Μαγειρευότανε για καιρό αυτή η σειρά, μετά είχε σταματήσει κι άρχισε ξανά. Στην αρχή η μάνα μου ήταν εκτός και μετά ήρθε».

Όσο για το αν σκέφτηκε να αρνηθεί τον ρόλο, επειδή στην ίδια σειρά παίζει και η μητέρα του, Μαρία Τζομπανάκη, υποστήριξε: «Όχι. Τώρα έχω ξεπεράσει τα όποια θέματα μπορεί να είχα στο παρελθόν με την συσχέτιση της παρουσίας μου στην δουλειά με τους γονείς μου. Τα έχω ξεπεράσει, γιατί στην πραγματικότητα δεν ήταν εμπόδια.

Διαφήμιση

Ευτυχώς, ποτέ δεν μου έχει πει κάποιος ότι βρίσκομαι στον χώρο χάρη στους γονείς μου. Αλλά μου έχει τύχει να με συνδέουν, να είμαι ο γιος της Μαρίας ή ο γιος του Αυγουστίδη.

Ήθελα με κάποιον τρόπο να δημιουργήσω την δική μου ταυτότητα και να την υπερασπιστώ. Είναι η αγωνία κι η τάση των παιδιών να απογαλακτιστούν. Μετά την εφηβεία, που μαλάκωσε και δουλέψαμε την σχέση μου με την μάνα μου, έφτασε η στιγμή να το κάνουμε».

Εν συνεχεία, ο ταλαντούχος ηθοποιός σημείωσε: «Αν είχα κάποια στιγμή ενδοιασμούς για τον “Σασμό”, ήταν για την Κρήτη, επειδή στην Κρήτη έχω κάνει και το “Νησί”. Αλλά επειδή είχαν μεσολαβήσει πολλά χρόνια και επειδή ήταν ένας ρόλος εντελώς διαφορετικός, ήταν για μένα, όχι μία πρόκληση, αλλά ένας ωραίος στόχος να κάνω έναν Κρητικό νέας κοπής, νέας γενιάς, έναν άνθρωπο που δεν κουβαλάει αυτά τα πράγματα. Τα κουβαλάει σαν χρέη άλλων και προσπαθεί να τα πετάξει από πάνω του. Τώρα, που έρχεται η στιγμή να τα αντιμετωπίσει, βλέπει κομμάτια της οικογένειάς του και του παρελθόντος πάνω του, δεν το αναγνωρίζει και θέλει να τα πετάξει. Για μένα, αυτό ήταν αρκετό να πω “ναι”».

Δείτε το σχετικό απόσπασμα από την εκπομπή του ΑΝΤ1:

https://www.youtube.com/watch?v=WdQ32i0Ls1U

 

Follow Koolnews.gr στο Google News

Written by Φαίη Αλεξοπούλου

Απόφοιτη του Τμήματος Επικοινωνίας, Μέσων και Πολιτισμού του Παντείου Πανεπιστημίου. Αγαπώ το free camping, την ελευθερία, τις όμορφες συζητήσεις. Δεν αντέχω την αδικία και την προδοσία. Δεν λέω ποτέ "όχι" στο να βγω σε ένα κοκτέιλ μπαρ, αλλά και σε βόλτα στην πόλη.
Για επικοινωνία: [email protected]

Διαφήμιση

Britney Spears: Χορεύει στο «Bad Liar» της Selena Gomez, φορώντας crop top και κοντό shorts

Christina Hendricks: Εντυπωσιακή με δαντελένια μαύρα εσώρουχα, σε mirror selfie