in

Λένα Ζευγαρά: «Συνήθως τους αφήνω στο διαβάστηκε»

Λένα Ζευγαρά: Η συνέντευξη στον Νίκο Μουτσινά

Η λαϊκή τραγουδίστρια βρέθηκε καλεσμένη στην εκπομπή «Καλό Μεσημεράκι» και μίλησε για το νέο της τραγούδι αλλά και για την συνεργασία της με τον Πέτρο Ιακωβίδη στο νυχτερινό μαγαζί που εμφανίζονται.

Διαφήμιση

Λένα Ζευγαρά: «Συνήθως τους αφήνω στο διαβάστηκε»

«Κάθε φορά που τραγουδάω οποιοδήποτε τραγούδι προσπαθώ να μπω στο ρόλο», παραδέχθηκε η Λένα Ζευγαρά και αναφέρθηκε στη νέα της επιτυχία «Διαβάστηκε» λέγοντας «Συνήθως τους αφήνω στο διαβάστηκε».

Η Λένα Ζευγαρά για τα επαγγελματικά της

Για τις σχέσεις της η τραγουδίστρια ανέφερε «Δεν αφορά τον κόσμο η προσωπική μου ζωή. Το πώς νοιώθεις βγαίνεις στον κόσμο. Κόσμε πώς με βλέπεις είμαι καλά;… Είμαι στα καλύτερά μου», είπε χαρακτηριστικά.

Στη συνέχεια για τα επαγγελματικά της έκανε γνωστό ότι δημιουργεί νέο δίσκο και πώς έρχεται συνεργασία στην παραλιακή με τον Πέτρο Ιακωβίδη. «Δημιουργούμε τον δίσκο μου, που έχει πάρα πολλά τραγούδια τεράστιων δημιουργών. Το αφήσαμε λίγο γιατί οι πρόβες είναι κουραστικές, πολύωρες. Πηγαίνουμε από το πρωί και φεύγουμε το πρωί… Στο κλείσιμο θα κάνουμε μαγικό σκηνικό, θα κλείνομε μαζί το πρόγραμμα», ανέφερε στο τέλος η Λένα Ζευγαρά.

Follow Koolnews.gr στο Google News

Written by Αθανασία Τσέλλου

Η Αθανασία γεννήθηκε και μεγάλωσε στη Ρόδο. Την άφησε στα 18 για σπουδές αλλά κάθε καλοκαίρι θα τη βρεις στο νησί. Έχει σπουδές σε marketing και αγαπά τη φωτογραφία.
Email επικοινωνία στο [email protected]

Διαφήμιση

Η Τζένη Μπαλατσινού στο Star 28 χρόνια πριν: Δες και κλάψε από το γέλιο

Πόπη Τσαπανίδου ηλικία: Γενέθλια για την Ποπάρα του ΣΥΡΙΖΑ. Ποσων ετών είναι;