Koolnews
  • ΑΡΧΙΚΗ
  • News
  • Media
  • Showbiz
  • Koolgirls
  • Sports
  • Funny
  • Travel
  • Food
Subscribe
  • Έρευνες
Παρασκευή, Ιαν 30, 2026
Font ResizerAa
KoolnewsKoolnews
  • Έρευνες
  • Νύχια
  • Μαλλιά
  • Ομορφιά
  • Ζώδια
  • Ανέκδοτα
Search
  • ΑΡΧΙΚΗ
  • News
  • Media
  • Showbiz
  • Koolgirls
  • Sports
  • Funny
  • Travel
  • Food
Koolnews > Λάκης Γαβαλάς: «Η αδελφή μου με κατηγορεί για τον θάνατο του άντρα της» – Μια συνταρακτική εξομολόγηση
Showbiz

Λάκης Γαβαλάς: «Η αδελφή μου με κατηγορεί για τον θάνατο του άντρα της» – Μια συνταρακτική εξομολόγηση

Kool Team
Last updated: 30 Οκτωβρίου, 2024 9:46 πμ
Kool Team
Published: 30 Οκτωβρίου, 2024
Share
SHARE

Ο Λάκης Γαβαλάς, γνωστός σχεδιαστής και προσωπικότητα της μόδας, προχώρησε σε αποκαλύψεις για τις δύσκολες οικογενειακές σχέσεις που αντιμετωπίζει και τις σοβαρές κατηγορίες που του αποδίδει η αδελφή του. Μιλώντας στην εκπομπή Happy Day και την Τίνα Μεσσαροπούλου, ο σχεδιαστής αναφέρθηκε στον αντίκτυπο που είχε η φυλάκισή του στη ζωή της οικογένειάς του, αποκαλύπτοντας ότι η αδελφή του τον θεωρεί υπεύθυνο για τον θάνατο του συζύγου της.

Η ζωή στη φυλακή και η στήριξη της αδελφής του

Ο Λάκης Γαβαλάς περιέγραψε τη δύσκολη περίοδο της φυλάκισής του, η οποία, όπως είπε, τον σημάδεψε ψυχικά. «Τους τρεις πρώτους μήνες πέρασα δραματικά στη φυλακή», δήλωσε χαρακτηριστικά, αναφέροντας πως είχε τη στήριξη της αδελφής του, που βρισκόταν επίσης στη φυλακή. Στην ίδια φυλακή, μάλιστα, βρισκόταν και η Βίκυ Σταμάτη, σύζυγος του Άκη Τσοχατζόπουλου, υπογραμμίζοντας πως αυτή η περίοδος τον έκανε να νιώσει την ανάγκη να «κρατηθεί» για χάρη της αδελφής του.

«Είπα: κρατήσου για την αδελφή σου», είπε με συγκίνηση ο σχεδιαστής, περιγράφοντας τη στήριξη και την αλληλεγγύη που έβρισκε τότε από τον οικογενειακό του κύκλο.

Ο αντίκτυπος στις σχέσεις με την αδελφή του

Παρά τη στήριξη αυτή, οι σχέσεις με την αδελφή του έχουν κλονιστεί σε τέτοιο βαθμό που, όπως αποκάλυψε, δεν έχουν καμία επικοινωνία. Η αδελφή του, όπως ανέφερε, τον κατηγορεί για τον θάνατο του άντρα της, υποστηρίζοντας ότι ίσως να ζούσε αν δεν είχε βρεθεί στη φυλακή. Αυτή η κατηγορία έχει πλήξει ιδιαίτερα τον Λάκη Γαβαλά, ο οποίος τόνισε ότι εργάστηκε σκληρά όλα αυτά τα χρόνια για να υποστηρίξει την οικογένειά του.

«Πίστευαν ότι θα είχε σωθεί αν δεν ήταν στη φυλακή, αν εγώ ήμουν… δεν ξέρω τι να ήμουν», δήλωσε με πικρία, αφήνοντας να εννοηθεί ότι η οικογένεια θεωρεί τις οικονομικές του δυσκολίες και τις δικαστικές του περιπέτειες ως παράγοντες που επιβάρυναν τη ζωή του γαμπρού του.

Η απάντηση του Λάκη Γαβαλά στις κατηγορίες

Ο σχεδιαστής τόνισε πως τα όσα έχει βιώσει δεν οφείλονται σε αλόγιστες σπατάλες ή υπερβολές, όπως υπονοούν κάποιοι. «Πού ξόδευα; Πήρα σκάφος; Όταν είχα λεφτά, έδινα από το περίσσευμά μου, ενώ τώρα δίνω από το υστέρημά μου», εξομολογήθηκε, απαντώντας στις φήμες που τον κατηγορούν για σπατάλη και αλόγιστο τρόπο ζωής. Ο Λάκης Γαβαλάς δηλώνει πικραμένος από την παρερμηνεία των προσπαθειών του, αναγνωρίζοντας πως τα χρήματα και η φήμη που κάποτε διέθετε, σήμερα δεν αποτελούν προτεραιότητα στη ζωή του.

Η συνέντευξη αυτή ρίχνει φως στις προσωπικές προκλήσεις που αντιμετωπίζει ο σχεδιαστής, αλλά και στο πόσο επιβαρυντικές μπορούν να είναι οι ενδοοικογενειακές διαμάχες. Ο Λάκης Γαβαλάς κλείνει την αφήγησή του με μια αίσθηση απογοήτευσης για την απόσταση που έχει δημιουργηθεί με την οικογένειά του, τονίζοντας πως, παρά τις κακουχίες που αντιμετώπισε, προσπαθεί να διατηρήσει την αξιοπρέπειά του και να προχωρήσει τη ζωή του.

Follow Koolnews.gr στο Google News
TAGGED:Λάκης Γαβαλάς
Share This Article
Facebook Copy Link Print
Weather
14°C
Athens
few clouds
14° _ 13°
70%
8 km/h
Πα
15 °C
Σα
15 °C
Κυ
14 °C
Δε
10 °C
Τρ
12 °C
Διαφήμιση

Let's Connect

304.9kLike
3.04MFollow
304.9kPin
844.87MFollow

Popular Posts

Μαύρο διήμερο για τη Θεσσαλονίκη: Το τελευταίο «αντίο» στα επτά παιδιά του ΠΑΟΚ.

Kool Team
3 Min Read

Συγκίνηση στο Μόναχο: Τρισάγιο για τα «αετόπουλα» του ΠΑΟΚ – Μια πράξη μνήμης και ενότητας

Kool Team
1 Min Read

You Might Also Like

Showbiz

Αλεσάντρα Αμπρόσιο: Με κολλητό μεταλλικό φόρεμα στα Grammy ήταν για βραβείο

1 Min Read
Showbiz

GNTM Ίριδα Παπουτσή: Τρελάθηκαν οι ΛέΣBIEΣ με τις φωτογραφίες από τη Μυτιλήνη

1 Min Read
Κωνσταντίνος Αργυρός
Showbiz

Κωνσταντίνος Αργυρός: Δες πως ήτανε. Η φωτογραφία από την εφηβεία του που έγινε viral

1 Min Read
Showbiz

Γιώργος Λιάγκας: Όταν είπε τη Βούλα Πατουλίδου Μάικλ Τζάκσον για τις πλαστικές που έχει κάνει

2 Min Read
Δέσποινα Μοιραράκη
Showbiz

Δέσποινα Μοιραράκη: Η μεγάλη αλλαγή στην εμφάνισή της και η μάχη με τα κιλά που έφτασαν τα 98

3 Min Read
Showbiz

Κέιτ Άπτον: Κάνει γυμναστική, σηκώνει βάρη και σου δείχνει τις μπάλες της

1 Min Read
Showbiz

Ζώζα Μεταξά: Κορμάρα με μαγιό. Κάνει ντους στο μπαλκόνι μετά από μπάνιο στη θάλασσα και διαλύει το Instagram

1 Min Read
Showbiz

Viral βίντεο Άντζελα Δημητρίου: Η Lady πήγε για λασπόλουτρα και η selfie φωτογραφία με μαγιό διέλυσε το instagram

1 Min Read

Social Networks

Facebook-f Twitter Youtube Instagram

Koolnews network

Koolnews
Koolnews
Koolnews
Koolnews
Koolnews
tvfreaks tvfreaks

Koolnews, Ελαιών 25, Κηφισιά 145 64

Koolnews
Koolnews
Koolnews.gr © 2026 – All rights reserved
  • Όροι Χρήσης
  • Σχετικά με Εμάς
  • Contact us
  • Πολιτική Cookies (ΕΕ)
  • GDPR Privacy Policy
Welcome Back!

Sign in to your account

Username or Email Address
Password

Lost your password?