in

Κριστιάνο Ρονάλντο: ΣΟΚ. Το ΑΔΙΑΝΟΗΤΟ ποσό που θα κερδίζει κάθε ώρα αν πάει Εμιράτα. Όσα εσύ σε ένα χρόνο

Ο επιθετικός της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, Κριστιάνο Ρονάλντο, φέρεται να δέχτηκε μία εντυπωσιακή προσφορά από τη Σαουδική Αραβία, με έναν σύλλογο που δεν κατονομάζεται να είναι έτοιμος να του πληρώσει 210 εκατομμύρια λίρες στη διάρκεια δύο ετών.

Ο 37χρονος, ο οποίος δεν έχει ταξιδέψει με την ομάδα για την περιοδεία τους στην Ταϊλάνδη και την Αυστραλία, αναφέροντας τα «οικογενειακά ζητήματα» ως λόγο, λέγεται ότι θέλει να φύγει από το κλαμπ αναζητώντας περαιτέρω τίτλους καθώς μπαίνει στο λυκόφως. της καριέρας του.

Διαφήμιση

Όμως, ένας σύλλογος από τη Σαουδική Αραβία, που παρόλο που δεν μπορεί να προσφέρει στον Cristiano Ronaldo την ευκαιρία να επεκτείνει την τροπαιοθήκη του, προσφέρει ένα εκπληκτικό διετές συμβόλαιο αξίας 105 εκατομμυρίων λιρών ετησίως.

Για να το θέσουμε αυτό στο πλαίσιο, ισοδυναμεί με 14.200 £ την ώρα, 341.000 £ την ημέρα, 2,4 εκατομμύρια £ κάθε εβδομάδα και 10,4 εκατομμύρια £ το μήνα.

Πιστεύεται ότι η πρόταση περιλαμβάνει ένα ποσό μεταγραφής 30 εκατομμυρίων λιρών, ενώ άλλα 20 εκατομμύρια £ έχουν κατατεθεί ως αμοιβές ατζέντη για τον Ζόρχε Μέντες.

Πολλοί ευρωπαϊκοί σύλλογοι λέγεται ότι ενδιαφέρονται επίσης να αποκτήσουν τις υπηρεσίες του, συμπεριλαμβανομένων των Τσέλσι, Νάπολι και PSG.

Αν έκανε την απίθανη μετάβαση στην Άπω Ανατολή, θα ήταν άνετα ο πιο ακριβοπληρωμένος ποδοσφαιριστής στον πλανήτη κατά κάποιο τρόπο.

Η τριάδα της PSG, ο Lionel Messi, ο Kylian Mbappe και ο Neymar αποτελούν τους τρεις κορυφαίους κερδισμένους αυτή τη στιγμή, και αυτή η προσφορά συμβολαίου που προτείνεται στον Ronaldo θα τον έβλεπε να κερδίζει περισσότερα από ό,τι και οι τρεις ΣΥΝΔΥΑΣΜΕΝΟΙ!

Το αστρονομικό ποσό που δίνει κάθε μήνα ο Κριστιάνο Ρονάλντο στη σύντροφό του, Χεορχίνα Ροντρίγκεθ




Follow Koolnews.gr στο Google News

Written by Αντώνης-Σωτήρης Στάμος

Γυναίκες, αυτοκίνητα, αθλητικά, φαγητά και ταξίδια. Θέλετε και άλλα;
Τρέξιμο και γράψιμο.
Email επικοινωνία στο [email protected]
instagram
facebook

Διαφήμιση

Ηλίας Ψινάκης: Γύρισε την Κατερίνα Λιόλιου πλάτη και… βούτηξε μέσα στο φόρεμα! Το Viral βιντεο του X factor

Πετάς με το αεροπλάνο; Έτσι θα βρεις φθηνά αεροπορικά εισιτήρια. Ταξίδεψε γρήγορα και οικονομικά