in

Κυριάκος Βελόπουλος: «Σε βιβλίο της πρώτης γυμνασίου προωθούν τον παιδοβιασμό»

Πυρά εξαπέλυσε κατά της υπουργού Παιδείας, Νίκης Κεραμέως, ο πρόεδρος της Ελληνικής Λύσης, Κυριάκος Βελόπουλος, εστιάζοντας σε απρεπές περιεχόμενο σε βιβλίο του Γυμνασίου.

Συγκεκριμένα, μιλώντας σε ραδιοφωνικό σταθμό, ο κ. Βελόπουλος αναφέρθηκε με καταγγελτικό λόγο στο περιεχόμενο βιβλίου της πρώτης γυμνασίου. Οπως έκανε γνωστό, στο βιβλίο της Νεοελληνικής Γλώσσας της πρώτης γυμνασίου αναλύεται η σχέση ανάμεσα στον 25χρονο Σάκη και στη 15χρονη Αλέκα, προωθώντας έτσι τον παιδοβιασμό, γεγονός αδιανόητο αλλά και εγκληματικό, ειδικά από τη στιγμή που το βιβλίο απευθύνεται σε δεκατριάχρονα παιδιά.

«Σε βιβλίο σχολικό, εργασιών, το έχω μπροστά μου, μου το έστειλαν σήμερα γονείς. Αυτό είναι εκμάθηση παιδοβιασμού. Σε παιδάκια πρώτης γυμνασίου τα διαβάζουν αυτά, είναι εργασίες σχολείων» ανέφερε.

Διαφήμιση

Ανακοίνωση του κόμματος «Ελληνική Λύση»

«Σε αντίθεση με τις συνήθεις αερολογίες των παλαιών κομμάτων και τη φοβική αντιμετώπιση, η Ελληνική Λύση είναι η μόνη πολιτική δύναμη με ξεκάθαρες και άμεσα εφαρμόσιμες προτάσεις: ισόβια κάθειρξη, χημικός ή χειρουργικός ευνουχισμός και κατάσχεση του συνόλου κινητής και ακίνητης περιουσίας στους παιδοβιαστές. Άμεσα, λοιπόν, το πολιτικό σύστημα θα μπορούσε να δώσει σκληρή απάντηση στους παιδοβιαστές και να προλάβει φρικτά εγκλήματα κατά των παιδιών μας. Δεν το έκαναν. Τη λύση θα τη δώσει η Ελληνική Λύση, όταν ο λαός την εξουσιοδοτήσει» ανέφερε σε ανακοίνωσή του το κόμμα του κ. Βελόπουλου.

newsbreak

Follow Koolnews.gr στο Google News

Written by Στεφανία Καρρά

Αγαπώ τα ταξίδια, το διάβασμα και το καλό φαγητό. Στο Kool απο την πρώτη μέρα Email επικοινωνια στο [email protected]

Διαφήμιση
Pressing.gr - Ειδήσεις - Λάρισα - Ελλάδα - Κόσμος

Tσίπρας: H ζωή του Κουφοντίνα κρέμεται από μια κλωστή – Κάνω έκκληση στην κυβέρνηση

Pressing.gr - Ειδήσεις - Λάρισα - Ελλάδα - Κόσμος

Κέλλας: Μόνιμη διασφάλιση των θέσεων εργασίας των υγειονομικών