in

Kylie Jenner: Σε άσχημη ψυχολογική κατάσταση μετά τον τοκετό

Η Kylie Jenner παραδέχθηκε την Τρίτη ότι “μετά τον τοκετό, τίποτα δεν μου ήταν εύκολο”, μόλις έξι εβδομάδες μετά τη γέννηση του δεύτερου παιδιού της με τον Τράβις Σκοτ.

«Είναι πολύ δύσκολο», ξεκίνησε η 24χρονη σε μια σειρά βίντεο που δημοσιεύτηκαν στο Instagram Stories της. “Αυτή η εμπειρία για μένα, προσωπικά, ήταν λίγο πιο δύσκολη από ό, τι με την κόρη μου.”

Η Jenner καλωσόρισε το πρώτο της παιδί με τον Scott, την Stormi, τον Φεβρουάριο του 2018 μετά από μια πολύ μυστική εγκυμοσύνη. Στη συνέχεια γέννησε τον γιο της, Wolf, τέσσερα χρόνια αργότερα στις 2 Φεβρουαρίου 2022.

Διαφήμιση

Η μεγιστάνας του μακιγιάζ είπε αυτή τη φορά, μετά την γέννα, ήταν δύσκολο για εκείνη “διανοητικά, σωματικά, [και] πνευματικά”.

Η Jenner είπε ότι ήθελε να μιλήσει για τους αγώνες της επειδή καταλαβαίνει πώς οι άλλες μητέρες θα μπορούσαν να πάνε στο διαδίκτυο και να αισθανθούν “πίεση” να επιστρέψουν στην κανονική τους ζωή. “Δεν ήταν εύκολο ούτε για μένα”, επανέλαβε. “Ήταν δύσκολο, και απλά ήθελα να το πω αυτό.”

Στη συνέχεια, η Jenner μοιράστηκε ότι “δεν πίστευε καν” ότι θα τα κατάφερνε να πάει στην προπόνηση της. Νωρίτερα την ίδια ημέρα, η Διευθύνουσα Σύμβουλος της Kylie Cosmetics δημοσίευσε ένα κλιπ της που περπατούσε σε ένα διάδρομο.

“Αλλά είμαι εδώ, και αισθάνομαι καλύτερα”, πρόσθεσε πριν ενθαρρύνει άλλες μαμάδες, “Έτσι και εσείς μπορείτε να καταφέρετε τα πάντα.”

Η πρωταγωνίστρια των “Καρντάσιανς” ολοκλήρωσε το ενθαρρυντικό της μήνυμα λέγοντας: “Δεν πειράζει να μην είσαι καλά”. Η ίδια παραδέχτηκε επίσης ότι ασκούσε πίεση στον εαυτό της, αλλά απλά έπρεπε να θυμηθεί ότι «δημιούργησε έναν ολόκληρο άνθρωπο – ένα όμορφο υγιές αγόρι».

“Πρέπει να σταματήσουμε να ασκούμε πίεση στους εαυτούς μας για να επιστρέψουμε, όχι μόνο σωματικά, αλλά και διανοητικά, μετά τη γέννηση των μωρών μας”, πρόσθεσε. “Απλά στέλνω λίγη αγάπη.”

 

Follow Koolnews.gr στο Google News

Written by Ειρήνη Κυριακίδη

Απόφοιτος του τμήματος Επικοινωνίας και Μέσων Μαζικής Ενημέρωσης του Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών.
Σπουδές στην μόδα, σε Fashion Styling και Fashion Journalism.
Αγάπη στο χορό, τη ζωγραφική και ταινίες/βιβλία μυστηρίου και φαντασίας.
Επικοινωνία στο [email protected]

Διαφήμιση

Κατερίνα Καινούργιου: Μας δείχνει πώς θα είμαστε κομψές με τζιν παντελόνι καμπάνα

Φαίη Σκορδά: Με σέξι, τζιν σύνολο, στέκεται έξω από ασανσέρ και σκανδαλίζει τον ανδρικό πληθυσμό