in

Κροκόδειλος: Έφαγε 10χρονο αγοράκι… Εικόνα που κόβει την ανάσα και VIDEO

Κροκόδειλος

ΠΡΟΣΟΧΗ θα δειτε με δικη σας ευθυνη
Ένας κροκόδειλος έφαγε ζωντανό ένα 10χρονο αγόρι μπροστά στα αδέλφια του, στις νότιες Φιλιππίνες. Το περιστατικό έγινε κοντά στην πόλη Μπάλαμπακ, στην οποία έχουν σημειωθεί πολυάριθμες επιθέσεις κροκόδειλων.
Το αγόρι βρισκόταν σε βάρκα μαζί με τα δύο του αδέλφια, όταν ο κροκόδειλος τον άρπαξε και τον έφαγε ζωντανό.
Σύμφωνα με την αστυνομία, ο πατέρας του παιδιού δεν κατάφερε να τον εντοπίσει μετά τις ολονύχτιες έρευνες, ωστόσο ένας ψαράς εντόπισε αργότερα τη Δευτέρα, το…
μισοφαγωμένο πτώμα του αγοριού.
Όπως αναφέρει δημοσίευμα του Independent, λόγω της ταχέως αναπτυσσόμενης οικονομίας και του πληθυσμού των Φιλιππίνων, ολοένα και περισσότεροι άνθρωποι αναγκάζονται να εγκατασταθούν σε περιοχές όπου ζουν οι κροκόδειλοι, οι οποίοι με τη σειρά τους αναγκάζονται να εγκαταλείψουν τους βιοτόπους τους.
Το αποτέλεσμα είναι να καταγράφονται όλο και περισσότερες επιθέσεις τα τελευταία χρόνια.
«Από το 2015, δεν έχει περάσει χρόνος που να μην υπάρξει επίθεση κροκόδειλου στη Μπάλαμπακ», δήλωσε ο Τζόβικ Παμπέλο, εκπρόσωπος του κυβερνητικού συμβουλίου που εργάζεται για τη διατήρηση του περιβάλλοντος της ομάδας του νησιού Παλαουάν, όπου βρίσκεται η Μπάλαμπακ.
«Είναι μια σύγκρουση για τη χρήση νερού», δήλωσε χαρακτηριστικά, στο Γαλλικό Πρακτορείο.
Καθώς συρρικνώνεται το φυσικό περιβάλλον των σαρκοβόρων ερπετών, πυκνώνουν και οι επιθέσεις κατά των ανθρώπων. Οι κροκόδειλοι του αλμυρού νερού είναι από τα μεγαλύτερα ερπετά στον πλανήτη, με ορισμένους να φθάνουν τα έξι μέτρα μήκος και να ζυγίζουν έως και έναν τόνο.
ΔΕΙΤΕ το VIDEO

Follow Koolnews.gr στο Google News
Διαφήμιση
σκύλος

Σκύλος: ΣΟΚ! Παράλυτος ξύπνησε και ο ΣΚΥΛΟΣ του έτρωγε το ένα του..OPXI

Μακιγιάζ 2019 – 2020: Όλα τα Look που θα Κυριαρχήσουν!