in ,

Ιωάννα Μαλέσκου διακοπές τέλος: Έτοιμη για απρόβλεπτα πράγματα και βουτιές στα βαθιά

Η Ιωάννα Μαλέσκου πέρασε λίγες στιγμές διακοπών στην αγαπημένη της Κρήτη μαζί με το σκυλί της την Μπαλού και είδε φίλους και γνωστούς από τα τόσα χρόνια που έμενε εκεί.

Η συνέχεια έχει λίγες μέρες στο πατρικό στην Πρέβεζα και μετά τις 15 Αυγούστου επιστροφή στην Αθήνα αφού η εκπομπή love it θα συνεχιστεί στον ΣΚΑΪ έχοντας σημανικές αλλαγές και ανατροπές τόσο στα άτομα όσο και στη δομή με την Ιωάννα Μαλέσκου να έχει ενεργό λόγο στις αποφάσεις αυτές.

Διαφήμιση

Την προηγούμενη χρονιά τα άτομα που πλαισίωσαν την παρουσιάστρια ήταν επιλογή του σταθμού. Φέτος τα πράγματα αλλάζουν λίγο.

Η Ιωάννα Μαλέσκου έχει κάνει κάποιες προτάσεις έχει δείξει κάποια άτομα που θα την ενδιέφεραν να είμαι μαζί της και ο ΣΚΑΪ κινείται προς αυτή την κατεύθυνση. Έχει δείξει επίσης και κομμάτια στη θεματολογία της εκπομπής που θα την ενδιέφεραν και θα μπορούσε να το υποστηρίξει ενώ και το εμπορικό κομμάτι έχει ανέβει αρκετά με πολλά brands να την έχουν στο στόχαστρο.

Μην ξεχνάτε ότι φέτος έχουμε και ανταγωνισμό αφού απέναντι στο Mega θα παίξει η Ελένη Μενεγάκη

Άρα λοιπόν ο σχολιασμός που έκανε η Ιωάννα Μαλέσκου στη φωτογραφία με την οποία συνόδευσε τις τελευταίες στιγμές διακοπών ήτανε ιδιαίτερα εύστοχος και ορίζει τις επόμενες ημέρες αλλά και την τηλεοπτική χρονιά γεια το πώς θα κυλήσουν

Οι φετινές μας διακοπές ήταν σύντομες αλλά τις περάσαμε μαζί 💙 Σε έναν τόπο που αγαπάμε και μας αγαπά.

Από άλλη αφετηρία βέβαια και ίσως με διαφορετική διάθεση η επίσκεψή μας στην Κρήτη, αυτό το Καλοκαίρι. Για την Μπαλού, σχεδόν ξεπεράστηκε η ανασφάλεια του νερού, με αγκαλιές και χαδάκια.
Για μενα, επίσημα ξεκινάνε οι “βουτιές”…στα βαθιά🤞🧿🙏🌊 Αλλωστε ο χρόνος κυλάει σαν νεράκι.
Ετοιμαζόμαστε για άλλα νερά, όμορφα αλλά και απρόβλεπτα. Κι εκεί μαζί θα κολυμπήσουμε… χωρίς σωσίβια. Οπως πάντα. Μαζί.

Follow Koolnews.gr στο Google News
Διαφήμιση
Ελεονωρα μελετη χωρις μακιγιαζ

Ελεονώρα Μελέτη: Οι απορίες της κόρης της για τη φωτιά στη Βαρυμπόμπη

Αλέξης Τσίπρας. Θα συναντηθεί με το Συριζαίο που έβρισε τον Μητσοτάκη στην Εύβοια;