in , ,

Το Τατουάζ: ΕΚΤΑΚΤΕΣ Ανεξέλεγκτες ΕΞΕΛΙΞΕΙΣ. Πάει για 70% τηλεθέαση σημερα. ΔΕΣ ΓΙΑΤΙ

Το Τατουάζ

Το Τατουάζ Ο Νικόλας προσπαθεί με κάθε τρόπο να πείσει τη Νικόλ να του μιλήσει για την υπόθεση των όπλων. Της λέει ότι κρατώντας το στόμα της κλειστό κινδυνεύει από το κύκλωμα, αλλά η Νικόλ τρομάζει ακόμα πιο πολύ. Στο μεταξύ, ο Ορφέας τριγυρίζει ελεύθερος και τρομοκρατεί τους πάντες. Απειλεί τη Χριστίνα, απαιτεί όλο και περισσότερα από τον Αντώνη και ορκίζεται να πάρει εκδίκηση σκοτώνοντας…
την Ελένη. Επίσης στέλνει ένα γράμμα στην Τατιάνα, όπου της ανακοινώνει τις προθέσεις του.
Όλα δείχνουν ότι είναι πλέον ανεξέλεγκτος κι αυτό το γεγονός φοβίζει τους πάντες. Η Χριστίνα δίνει κατάθεση στην Τατιάνα, λέγοντάς της όσα της έχει υπαγορεύσει ο Ορφέας. Ο Χάρης έρχεται όλο και πιο κοντά ερωτικά με την Ειρήνη κι εκείνη απαιτεί να τη ζητήσει σε γάμο από τους συγγενείς της στην Κρήτη. Ένα τηλεφώνημα που θα κάνει η Άννα στον Θεοχάρη στο Λονδίνο, θα έχει την πιο δυσάρεστη κατάληξη!
Η αστυνομία κλονίζεται από την απόδραση του Ορφέα, ξεκινά όμως επιθετικές ενέργειες για τη σύλληψη του. Το πρόβλημα υγείας του Θεοχάρη συνταράσει τους πάντες και η Άννα ετοιμάζεται να φύγει για το Λονδίνο. Ο Ορφέας τηλεφωνεί στην Ελένη και το Παύλο και τους απειλεί. Ο Νικόλας συναντιέται με τον Τόνυ και οι δυο τους ανταλλάσσουν «βαριές» κουβέντες. Η αστυνομία λαμβάνει ένα ανώνυμο γράμμα, που αφορά στην υπόθεση του Ορφέα και κατόπιν έρευνας ανακαλύπτουν νέα στοιχεία. Με αφορμή τον Θεοχάρη, ο Αλέξανδρος παίρνει τηλέφωνο την Άννα και οι δυο τους μιλούν για πρώτη φορά μετά από μέρες. Ο γάμος του Παύλου και της Μάρθας συνεχίζει να περνά κρίση με το ζευγάρι να είναι πιο ευέξαπτο από ποτέ! Η Νικόλ βρίσκεται σε πολύ δύσκολη θέση και αποφασίζει να πει όλη την αλήθεια στη Μαργκώ. Δύο άντρες παρακολουθούν τον Νικόλα και σε ανύποπτη στιγμή τον απαγάγουν!

Διαφήμιση
Follow Koolnews.gr στο Google News
Διαφήμιση

Καιρός Πάσχα 2019: Κρύο Χιόνια η 1η εικόνα…..για την έναρξη της Μεγάλης Εβδομάδας

Χόρχε Μπουκάι: Τα 10 ναι της ζωής σου.