in

Κώστας Χαρδαβέλλας: Τα σκληρά και «μοναδικά» βιώματα ως πολεμικός ανταποκριτής και οι τρεις γάμοι

«Σταμάτησα να πηγαίνω σε πολέμους και να ζω επικίνδυνα όταν γεννήθηκε ο γιος μου» αναφέρει ο δημοσιογράφος

Μία ενδιαφέρουσα συνέντευξη παραχώρησε στην εκπομπή «Ελένη» και τη δημοσιογράφο Δήμητρα Καλφούντζου ο Κώστας Χαρδαβέλλας και μίλησε τόσο για την επαγγελματική όσο και την προσωπική του ζωή. Φυσικά, αναφέρθηκε στην Αγγελική Νικολούλη, με την οποία συνεργάζονταν στην εκπομπή «Ρεπορτάζ στην Ομίχλη», τονίζοντας πως η μαθήτρια ξεπέρασε τον δάσκαλο.

«Χαίρομαι πάρα πολύ που έχω ζήσει δέκα ζωές με τη δημοσιογραφία. Έχω ζήσει έντονες ερωτικές στιγμές μέσα σε πoλέμους. Ξέρεις τι είναι να είσαι πολύ όμορφα με μια κοπέλα και να πέφτουν βόμβες δίπλα σου; Να ξέρεις ότι μπορεί να πέσουν στο κεφάλι σου, αλλά εκείνη τη στιγμή αδιαφορείς γιατί είναι τόσο έντονα η ζωή και ο έρωτας που δεν λογαριάζεις τίποτα» ανέφερε αρχικά.

Αναφορικά με το αν έχει κλάψει ποτέ την ώρα που έκανε ρεπορτάζ σε πόλεμο, εξομολογήθηκε: «Έκλαψα όταν στον Λίβανο ένα 15χρονο αγόρι μού έδωσε ένα κουτάκι με σπίρτα και μια πασχαλίτσα που είχε μαζί του για παρέα, λίγο πριν σκοτωθεί. “Επειδή θα φύγω, πάρτα” μου είπε. Το παιδί σκοτώθηκε».

Διαφήμιση

Εν συνεχεία, πρόσθεσε: «Σταμάτησα να πηγαίνω σε πολέμους και να ζω επικίνδυνα όταν γεννήθηκε ο γιος μου, επειδή είχα δει πάρα πολλούς συναδέλφους μου να σκοτώνονται γύρω μου, μπροστά μου».

Σχετικά με τον θάνατο των γονιών του, τους οποίους έχασε όταν ήταν μικρό παιδί, εξήγησε: «Έχασα τον πατέρα μου όταν ήμουν δύο μηνών και τη μητέρα μου πέντε ετών. Όταν έχεις χάσει τους γονείς σου σε μικρή ηλικία, σε ακολουθεί σε όλη σου τη ζωή η έλλειψη της αγάπης τους. Αν με ρωτήσεις πώς ήταν η μητέρα μου, δεν θυμάμαι. Αναγκάζεσαι να κάψεις το “φιλμ” για να μην θυμάσαι. Αγαπάω τις γυναίκες. Έχω κάνει τρεις γάμους και ο πρώτος ήταν στα 23 μου. Προφανώς στις συζύγους μου αναζητούσα τη μητέρα μου».

Κλείνοντας, ο 76χρονος δημοσιογράφος ανέφερε: «Είχα την ανάγκη να κάνω ένα παιδί και καλά έκανα. Έχω ένα παλικάρι, τον Κωνσταντίνο, και τον καμαρώνω. Δεν γουστάρω να κάτσω σπίτι μου με τις παντόφλες και να διαβάζω εφημερίδα, μου αρέσει που δουλεύω ακόμα. Μια ζωή είχα άγχος για τα νούμερα τηλεθέασης, αυτό μού δημιούργησε τον καρκίνο το 2009 και μετά είπα στοπ. Η Αγγελική Νικολούλη κάνει καλύτερα την εκπομπή απ’ ότι την έκανα εγώ, την προχώρησε».

Follow Koolnews.gr στο Google News

Written by Φαίη Αλεξοπούλου

Απόφοιτη του Τμήματος Επικοινωνίας, Μέσων και Πολιτισμού του Παντείου Πανεπιστημίου. Αγαπώ το free camping, την ελευθερία, τις όμορφες συζητήσεις. Δεν αντέχω την αδικία και την προδοσία. Δεν λέω ποτέ "όχι" στο να βγω σε ένα κοκτέιλ μπαρ, αλλά και σε βόλτα στην πόλη.
Για επικοινωνία: [email protected]

Διαφήμιση

Συνεχίζεται σήμερα η δίκη του Πέτρου Φιλιππίδη – Τι λέει η δικηγόρος του για τις καταγγέλλουσες και την ψυχολογική του κατάσταση

Ιωάννα Μπέλλα: Η φωτογραφία χωρίς σουτιέν που διέλυσε το Instagram.