in

Κόρτνεϊ Στόντεν: Όταν έδωσε το OK για το SΕΧ tape που τάραξε το internet

Ομολογούμε πως ξαφνιαστήκαμε. Ξαφνιαστήκαμε που είχε αργήσει τόσο πολύ να το κάνει. Για όσους δεν γνωρίζουν η Κόρτνεϊ Στόντεν είναι μια τηλεπερσόνα τρίτης διαλογής που μόλις στα 16 της πήγε και παντρεύτηκε έναν 50άρη γιατί της υποσχέθηκε να της φουσκώσει το στήθoς.

Και από τότε το στήθoς της έγινε προϊόν προς λαϊκή βρώση. Το έδειχνε παντού. Παράλληλα έχτιζε την τηλεοπτική της καριέρα, βασιζόμενη πάντοτε σε ανθρώπους που είναι χρόνια στο χώρο και με αντάλλαγμα ένα ωραίο βράδυ. Δεν τα λέμε εμείς. Μόνη της τα έχει πει. Και τώρα έρχεται το τελειωτικό χτύπημα….

Όταν αποφασίσεις να κάνεις ένα sex tape για τον σύντροφο σου οφείλεις να γνωρίζεις ότι εκείνη τη στιγμή του δίνεις το δικαίωμα να το χρησιμοποιήσει, όχι μόνο προς ιδίαν χρήση και να σε κάνει βούκινο σε περίπτωση που τσακωθείτε χοντρά ή χωρίσετε.

Διαφήμιση

Αν συμβεί κάτι τέτοιο οι λύσεις είναι δύο: είτε φροντίζεις να το διαγράψει αμέσως αφού το δει, είτε ακολουθείς το μονοπάτι της Κόρτνι Στόντεν.

Αυτό ιδίως αν είσαι μια γνωστή κυρία.

Η Κόρτνι λοιπόν, όπως έγινε γνωστό είχε αποφασίσει να εκμεταλλευτεί εμπορικά το sex tape που είχε στείλει σε πρώην σύντροφο της και να δώσει τα κέρδη σε φιλανθρωπικά ιδρύματα.

Αυτή την απόφαση την πήρε όταν κατάλαβε ότι δεν μπορούσε να αποφύγει τη δημοσιοποίηση του.

Επομένως υπέγραψε συμβόλαιο με την Vivid Entertainment, γνωστή στον τομέα των πopνό ταινιών και κυκλοφόρησε ένα 5λεπτο βίντεο, και φυσικά και οι πρώτες φωτογραφίες.

Follow Koolnews.gr στο Google News

Written by Νάσος Μπετούγιας

Κλασσικός ξερόλας που χώνει τη μύτη του παντού! Έχω δουλέψει και ως μποντιγκαρντ. Θα σέβεστε. Στο Kool με άποψη. Χωρίς ξυλο δε μαρτυρώ τίποτα! Email επικοινωνια στο [email protected]

Διαφήμιση

Ρίτα Όρα: Η φωτογραφία με τα ρούχα στο χέρι που τρέλανε το Instagram – Αντί να τα φοράει…

Φωτογραφία: Και σκύβει που λες η Αλεσάντρα Αμπρόσιο στα κάγκελα και…