in

GNTM: Έχει χείλη και τσίτος και βάζει φωτιά στο only fans. ΑΥΤΑ δείχνει και κόβει χοντρό χρήμα

Την Αλιονα Αμπραμαβα την μάθαμε μέσα από το viral video κατά τις οντισιόν του Next Top Model Ελλάδας, όταν εμφανίστηκε τέρμα στις πλαστικές και με την ξενική προφορά παραδέχτηκε ότι δεν έχει κάνει πολλά παρά μόνο χείλη και τσίτος!

Τότε φυσικά και κόπηκε, γιατί θέλανε να είναι οι γυναίκες απόλυτα φυσικές! Φέτος που θα έχουμε στην κριτική επιτροπή ότι πιο πλαστικό υπάρχει θα είχε λαμπρή πορεία βέβαια. Πλαστική κριτής δίπλα στη Βίκυ Καγιά με ζυγωματικά, στήθος, χείλη φρύδια τα πάντα όλα!

Η Αλιόνα κατάφερε όλη αυτή τη δημοσιότητα να την καρπωθεί μέσα από τα social media και να αποκτήσει χιλιάδες followers τόσο στο instagram όσο και στο τικ τοκ!

Διαφήμιση

Αυτό που δεν κατάφερε όμως είναι να κερδίσει αρκετά χρήματα από αυτό, αφού το προφίλ της δεν ταίριαζε με κάποια μεγάλα brands που θα της έφερναν λεφτά το πορτοφόλι της! Έτσι στράφηκε στο only fans!

Τη διαδικτυακή πλατφόρμα που στην Ελλάδα μάθαμε για ακόμα μία φορά από την Τζούλια Αλεξανδράτου! Πρωτοπόρος και εκεί η Τζούλια!

Είναι ένα social media στο οποίο οι χρήστες πρέπει να πληρώνουν για να βλέπουν το υλικό που δημοσιεύει ο ιδιοκτήτης toy λογαριασμού! Όπως αντιλαμβάνεστε για να μπει στη διαδικασία να πληρώσει κάποιος θα πρέπει το υλικό να είναι ιδιαίτερα KAYTO!

Και η Aλιόνα Aμπράμοβα αφού διαθέτει και χείλη και τσίτος, τα δείχνει και βγάζει χρήματα!

Γεύση από τις φωτογραφίες της έχει δώσει μέσα από το λογαριασμό της στο instagram και το τικ τοκ αφού χρησιμοποιεί τα δύο αυτά μέσα για να αλιεύει υποψήφια πελατάκια

Follow Koolnews.gr στο Google News

Written by Νάσος Μπετούγιας

Κλασσικός ξερόλας που χώνει τη μύτη του παντού! Έχω δουλέψει και ως μποντιγκαρντ. Θα σέβεστε. Στο Kool με άποψη. Χωρίς ξυλο δε μαρτυρώ τίποτα! Email επικοινωνια στο [email protected]

Διαφήμιση

Η Alessandra Ambrosio με άσπρο κολάν θέλει να κάνουμε Push ups μαζί της. Λες όχι; ΔΕ ΛΕΣ! Τo έχουμε και σε Video

ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΧΡΗΜΑΤΩΝ: Προσοχή νέα ΑΠΑΤΗ με το ηλεκτρικό ρεύμα. Σε καλούν στο κινητό τηλέφωνο και σου ζητούν…