in

Κωνσταντίνος Χριστοφόρου: Η συνεργασία με τον Νίκο Καρβέλα που δεν ευοδώθηκε, η σχέση με τον πατέρα του και η στήριξη της αδελφής του

Σε μία κατάθεση ψυχής προχώρησε ο Ελληνοκύπριος τραγουδιστής

Στο «Στούντιο 4» της ΕΡΤ βρέθηκε την Παρασκευή 13/5 ο Κωνσταντίνος Χριστοφόρου και άνοιξε την καρδιά του στην Νάνσυ Ζαμπέτογλου και τον Θανάση Αναγνωστόπουλο, μιλώντας τόσο για την επαγγελματική όσο και την προσωπική του ζωή.

«Ετοίμαζα δίσκο με τον Νίκο Καρβέλα, αλλά ο Νίκος, ο οποίος είναι τόσο λατρεμένος, ήταν στο Λονδίνο και εξαφανίστηκε. Εγώ δεν ήξερα τι να κάνω και έτσι απευθύνθηκα στον Γιώργο Θεοφάνους και συνεργάστηκε με αυτόν» αποκάλυψε ο 45χρονος Ελληνοκύπριος τραγουδιστής.

Όταν η συζήτηση στράφηκε στις σχέσεις με τον πατέρα του, οι οποίες τα τελευταία χρόνια μόνο καλές δεν είναι, εξομολογήθηκε: «Δεν μετάνιωσα για όσα είπα, αλλά δεν θέλω να πω, γιατί ζει η γιαγιά μου. Μέσα μου είμαι πάρα πολύ καλά. Τα έχω λύσει αυτά τα θέματα. Δεν ξέρω αν συγχωρώ. Κατανόησα κάποια πράγματα, αλλά κάποια ήταν ασυγχώρητα. Να είναι καλά η αδερφή μου, η Μαρία, -είναι αξιοθαύμαστος άνθρωπος- που με βοήθησε. Είναι η ψυχολόγος μου, το στήριγμά μου.

Διαφήμιση

Δεν το σκέφτομαι πια. Ίσως να έχω συγχωρέσει, αλλά δεν ξεχνώ. Δεν θα ξεχάσω ποτέ, πρέπει να θυμάσαι. Μαζί με αυτά τα τραύματα και τα λάθη πορευόμαστε. Αλλά αν ήμουν γονιός, δεν θα ήθελα να ζήσω εις βάρος των παιδιών. Ξέρεις πόσο θα ήθελα να είμαι φίλος με τον πατέρα μου και να κάναμε τρέλες; Θαυμάζω τους γονείς που έχουν άριστη σχέση με τα παιδιά τους».

Follow Koolnews.gr στο Google News

Written by Φαίη Αλεξοπούλου

Απόφοιτη του Τμήματος Επικοινωνίας, Μέσων και Πολιτισμού του Παντείου Πανεπιστημίου. Αγαπώ το free camping, την ελευθερία, τις όμορφες συζητήσεις. Δεν αντέχω την αδικία και την προδοσία. Δεν λέω ποτέ "όχι" στο να βγω σε ένα κοκτέιλ μπαρ, αλλά και σε βόλτα στην πόλη.
Για επικοινωνία: [email protected]

Διαφήμιση

Γενέθλια έχει ο Δημήτρης Αλεξάνδρου – Έτσι και αγαπησιάρικα του ευχήθηκε η σύντροφός του, Ιωάννα Τούνη

Το φόρεμα της Μαρίας Κορινθίου με το σκίσιμο «διέλυσε» το Instagram