in , ,

Τατιάνα Στεφανίδου: Βράζει το twitter για το Video με το τροχαίο στη Βουλή

Τατιανα στεφανιδου koolnews

Βράζει το twitter με την Τατιάνα Στεφανίδου η οποία παρουσίασε το βίντεο από τη βουλή με το οποίο έχασε τη ζωή του ο 23χρονος Ιάσονας.
Η Τατιάνα Στεφανίδου σχολίασε σχετικά το βίντεο που διέρρευσε από κάμερα της Βουλής και η τοποθέτησή της εξόργισε τους χρήστες.
Στο βίντεο αυτό η αλήθεια είναι ότι η μηχανή με τον άτυχο νέο κινείται με μεγάλη ταχύτητα και χτυπάει το αυτοκίνητο που πάει να μπει στη Βουλή παράνομα χωρίς να επιτρέπεται να στρίψει σε αυτό το σημείο
Ο 23χρονος Ιάσονας δεν είχε το κράνος δεμένο καλά στο κεφάλι με αποτέλεσμα αυτό κατά την πρόσκρουση στο έδαφος να φύγει και να προκληθούν τραύματα στον άτυχο νεαρό που έχασε τελικά τη μάχη για τη ζωή.
Σίγουρα η ευθύνη είναι στο υπηρεσιακό αυτοκίνητο της Ντόρας Μπακογιάννη που έστριψε παράνομα αλλά επίσης συνετέλεσε στο να χάσει τη ζωή του ο Ιάσονας και η μεγάλη ταχύτητα που είχε αναπτύξει σε δρόμο οπου η ανώτερη ταχύτητα είναι 40 με 50 χιλιόμετρα την ώρα.


Να σημειώσουμε ότι ακόμα και με λιγότερα χιλιόμετρα να κινούνταν η μηχανή και να γινόταν η σύγκρουση ο τραυματισμός πάλι θα μπορούσε να είναι θανατηφόρος, απλά όταν μιλάμε για κλάσματα του δευτερολέπτου, εφόσον η μηχανή χτύπησε στο πίσω μέρος του αυτοκινήτου, αν η μηχανή στο συγκεκριμένο βίντεο είχε μικρότερη ταχύτητα θα πέρναγε το αυτοκίνητο και στη συνέχεια η μηχανή χωρίς να γινόταν το τροχαίο που κόστισε τη ζωή στον άτυχο 23χρονο!
Ο 23 χρονος έδωσε ζωή με το θανατό του αφού οι γονείς προχώρησαν σε δωρεά οργάνων!

Follow Koolnews.gr στο Google News

Written by Αντώνης-Σωτήρης Στάμος

Γυναίκες, αυτοκίνητα, αθλητικά, φαγητά και ταξίδια. Θέλετε και άλλα;
Τρέξιμο και γράψιμο.
Email επικοινωνία στο [email protected]
instagram
facebook

Διαφήμιση
ελενα παπαριζου

Έλενα Παπαρίζου: Δειτε τις ευχές της στη Stefania για τη Eurovision

Αυτοκίνητο: Το ανατριχιαστικό βίντεο του Ari Vatanen στο Pikes Peak του 1988 Viral VIDEO