in

Κωνσταντίνα Σπυροπούλου: Ρομαντικό ταξίδι στη Ρώμη με τον Βασίλη Σταθοκωστόπουλο

Δείτε τις αναρτήσεις της παρουσιάστριας από την ιταλική πρωτεύουσα

Στην Ιταλία και συγκεκριμένα στη Ρώμη βρίσκεται τις τελευταίες ημέρες η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου μαζί με τον σύντροφό της Βασίλη Σταθοκωστόπουλο και -όπως φανερώνουν τα post της παρουσιάστριας στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης- οι δυο τους περνούν υπέροχα.

Διαμένουν στο πολυτελές Hotel Hassler Roma, από όπου η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου δημοσίευσε ένα βίντεο. Η θέα από το μπαλκόνι είναι απλώς μαγευτική! «Η πόλη των αστεριών» με αυτά τα λόγια συνοδεύει το εν λόγω βίντεο η παρουσιάστρια.

Η οικοδέσποινα του «Κάτι Ξαναψήνεται» και ο επιχειρηματίας εξερευνούν την ιταλική πρωτεύουσα, θαυμάζοντας τα αξιοθέατά της.

Διαφήμιση

Φυσικά, πήγαν στο Κολοσσαίο, το οποίο είναι ένα από τα πιο εντυπωσιακά κτίρια της Ρωμαϊκής Αυτοκρατορίας. Ακόμη, κάθισαν στο Babington’s Tea Room, το οποίο φημίζεται για τις πολλές ποικιλίες τσαγιού που προσφέρει στους πελάτες του, ενώ απόλαυσαν καφέ στη δημοφιλής καφετέρια Antico Caffè Greco.

H Kωνσταντίνα Σπυροπούλου στο καφέ Antico Caffè Greco – «Καλημέρα όλη μέρα» γράφει στη λεζάντα της ανάρτησής της
H παρουσιάστρια στο φημισμένο μαγαζί για τις ποικιλίες τσαγιού Babington’s Tea Room

Στις παρακάτω τέσσερις φωτογραφίες, ντυμένη σικ, η 34χρονή καλλονή ποζάρει με νάζι με φόντο το Κολοσσαίο.

Η 34χρονη παρουσιάστρια και ο Βασίλης Σταθοκωστόπουλους ζουν τον έρωτά τους και φαίνονται ευτυχισμένοι. Άραγε θα κάνουν το επόμενο βήμα στη σχέση τους, ανεβαίνοντας τα σκαλιά της εκκλησίας; Ο χρόνος θα δείξει!

Kωνσταντίνα Σπυροπούλου και Βασίλης Σταθοκωστόπουλος ποζάρουν αγκαλιασμένοι στη Ρώμη

 

 

 

Follow Koolnews.gr στο Google News

Written by Φαίη Αλεξοπούλου

Απόφοιτη του Τμήματος Επικοινωνίας, Μέσων και Πολιτισμού του Παντείου Πανεπιστημίου. Αγαπώ το free camping, την ελευθερία, τις όμορφες συζητήσεις. Δεν αντέχω την αδικία και την προδοσία. Δεν λέω ποτέ "όχι" στο να βγω σε ένα κοκτέιλ μπαρ, αλλά και σε βόλτα στην πόλη.
Για επικοινωνία: [email protected]

Διαφήμιση

Chiara Ferragni: Πως να φορέσετε ένα γούνινο παλτό

Halsey: Ποζάρει τόπλες στη νέα καμπάνια της εταιρίας μακιγιάζ About-Face