in

50 αποχρώσεις… της φιλίας ή κάτι άλλο; Όταν Ντακότα Τζόνσον και Κάρα Ντελεβίν περπατούσαν χέρι-χέρι

Η Κάρα Ντελεβίν είναι Αγγλίδα μοντέλο, ηθοποιός και τραγουδίστρια. Υπέγραψε το πρώτο της συμβόλαιο ως μοντέλο, το 2009, με το πρακτορείο μοντέλων Storm Management. Κέρδισε το βραβείο Μοντέλο της Χρονιάς το 2012 και 2014, από τα Βρετανικά Βραβεία Μόδας.
Της αρέσουν εξίσου οι άνδρες και οι γυναίκες ενώ πρόσφατα αποφάσισε να κόψει τις καταχρήσεις και τα ναρκωτικά και να απεξαρτηθεί!

Η Ντακότα Τζόνσον, πρωταγωνίστρια στην ταινία «50 Αποχρώσεις Του Γκρι».

Διαφήμιση

Για τις δύο γυναίκες είχαν ακουστεί κάποιες φήμες ότι δεν είναι απλά φίλες όταν πριν χρόνια είχαν θεαθεί πρώτη φορά να περπατούν χέρι-χέρι τη στιγμή που έβγαιναν από το γιοτ του Καρλ Λάγκερφελντ, στο οποίο ο ίδιος είχε διοργανώσει ένα πάρτυ, στη Νέα Υόρκη.

H Dakota φορούσε ένα γκρι παλτό και μαύρα μποτάκια, αναδεικνύοντας τα γυμνά αδύνατα πόδια της, ενώ η Κάρα φορούσε ένα κόκκινο πουλόβερ με σκισμένο στενό τζιν και μαύρα πέδιλα με κορδόνια.

Follow Koolnews.gr στο Google News

Written by Νάσος Μπετούγιας

Κλασσικός ξερόλας που χώνει τη μύτη του παντού! Έχω δουλέψει και ως μποντιγκαρντ. Θα σέβεστε. Στο Kool με άποψη. Χωρίς ξυλο δε μαρτυρώ τίποτα! Email επικοινωνια στο [email protected]

Διαφήμιση

Την έχει για…πρωινό: Η Νίκι Μινάζ έχει μια ολόκληρη Κιμ Καρντάσιαν στα οπίσθια της. Φωτογραφία

Η Τζουλια Αλεξανδράτου της Κολομβίας: Η Ιζαμπέλα Ομπρεγκόν τρελαίνεται και σαμπάνια…