in

Δούκισσα Κάθριν: Έκλεψε τις εντυπώσεις στην Καραϊβική με καυτό ροζ φόρεμα

Ο Δούκας και η Δούκισσα του Κέιμπριτζ παρευρέθηκαν χθες στην πρώτη βραδινή τους εκδήλωση της περιοδείας τους στην Καραϊβική. Η Κέιτ έκλεψε την παράσταση με ένα εντυπωσιακό καυτό ροζ φόρεμα.

Πιο συγκεκριμένα, τη τρίτη ημέρα της περιοδείας τους στην Καραϊβική, ο William και η Kate παρακολούθησαν μια δεξίωση που παρέθεσε ο Γενικός Κυβερνήτης της Μπελίζ στα ερείπια των Μάγια στο Cahal Pech, κοντά στο San Ignacio.

Διαφήμιση

Για το πρώτο της glam look της περιοδείας, η Kate φόρεσε ένα μεταλλικό ροζ φόρεμα από τη βρετανική εταιρεία The Vampire’s Wife, το οποίο συνδύασε με μια παραδοσιακή κεντημένη τσάντα των Μάγια. Τα μαλλιά της ήταν ελεύθερα κάτω και επέλεξε ένα όμορφο ζευγάρι statement σκουλαρίκια. Το συγκεκριμένο εντυπωσιακό φόρεμα κοστίζει 2.500 λίρες.

Ο Ουίλιαμ έγραψε στη λεζάντα του στο Instagram τη δική του εμπειρία για το ταξίδι:  «Η Κάθριν και εγώ είμαστε χαρούμενοι που επισκεφθήκαμε το Μπελίζ στην έναρξη της επίσημης περιοδείας μας στην Καραϊβική. Με τιμή μεταφέρω τις θερμές ευχές της γιαγιάς μου. Της βασίλισσας του Μπελίζ, με αφορμή τα 70 χρόνια της στον θρόνο. Στο μικρό χρονικό διάστημα που μείναμε εδώ, η Κάθριν και εγώ είδαμε με χαρά τα την εντυπωσιακή βιοποικιλότητα που με τόση αγάπη έχετε αναπτύξει στη ζούγκλα και τους υφάλους σας. Παράλληλα με αυτήν την περιβαλλοντική ποικιλομορφία, χθες είχαμε επίσης μια γεύση από την υπέροχη πολιτιστική ποικιλομορφία του Μπελίζ – από τη σοκολάτα των Μάγια μέχρι το τύμπανο Garifuna.

Και ναι μας κάνατε μέχρι και να χορέψουμε»

 

Follow Koolnews.gr στο Google News

Written by Ειρήνη Κυριακίδη

Απόφοιτος του τμήματος Επικοινωνίας και Μέσων Μαζικής Ενημέρωσης του Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών.
Σπουδές στην μόδα, σε Fashion Styling και Fashion Journalism.
Αγάπη στο χορό, τη ζωγραφική και ταινίες/βιβλία μυστηρίου και φαντασίας.
Επικοινωνία στο [email protected]

Διαφήμιση

Kim Kardashian: Με total φούξια ντύσιμο, αναδεικνύει τις διάσημες καμπύλες της και τρελαίνει τον ανδρικό πληθυσμό

Ντράζεν Πέτροβιτς: Ο Μότσαρτ του μπάσκετ που βιάστηκε να τα ζήσει όλα. Και τα έζησε