in

Κέλι Μπρουκ: Φωτογραφία αλά Μπριζίτ Μπαρντό. Γυμνή, σε προκλητική στάση, με κόκκινα τακούνια

Η Kelly Brook μπορεί να είναι μελαχρινή, αλλά είναι πολλές οι περιπτώσεις που μας έχει θυμίσει την Brigitte Bardot. Κάτι τα πολύ σαρκώδη χείλη, κάτι και το κορμί που είναι πληθωρικό από κάθε άποψη, η Kelly θα μπορούσε να χαρακτηριστεί επίγονος της ξανθιάς ηθοποιού.

Όχι ως προς το υποκριτικό κομμάτι προφανώς, αλλά ως προς τον τρόπο που ξέρει να στήνεται και να δημιουργεί πανικό στα άμαχα βλέμματα, που δεν έχουν ιδέα τι τους περιμένει.

Διαφήμιση

Η Kelly, όσες φωτογραφίες κι αν έχει κάνει δεν εφησυχάζει και θέλει να δίνει στους ακόλουθους της στο Instagram νέο υλικό.

Η ομοιότητα με την BB φαίνεται στη νέα φωτογραφία που ανάρτησε πριν καιρό, όπου η Kelly Brook είναι ολόγυμνη από το γόνατο και πάνω, έχει στηθεί στα τέσσερα πάνω σε ένα δερμάτινο πολυθρονάκι και κοιτάζει με το στόμα ανοιχτό.

Τα κόκκινα τακούνια, οι κόκκινες, διχτυωτές κάλτσες και οι κόκκινες κορδέλες που την τυλίγουν σε συγκεκριμένα σημεία, κάνουν την φωτογραφία ένα από τα ωραιότερα θεάματα που έχει χαρίσει η Kelly στον ανδρικό πληθυσμό.

Στην δεύτερη φωτογραφία που ανάρτησε, την βλέπουμε να πίνει το Martini της, καθώς η αρχή του μπούστου της ταράζει την σκέψη.

Follow Koolnews.gr στο Google News

Written by Αντώνης-Σωτήρης Στάμος

Γυναίκες, αυτοκίνητα, αθλητικά, φαγητά και ταξίδια. Θέλετε και άλλα;
Τρέξιμο και γράψιμο.
Email επικοινωνία στο [email protected]
instagram
facebook

Διαφήμιση

Φωτογραφία: Η τελευταία φορά που μας κόλασε η Μαντόνα – Με S&M εσώρουχα στα 56 της στο Instagram

Ανέκδοτο: Ο εισπράκτορας και ο τύπος με το εισιτήριο …!Τρελό γέλιο