in

Λίντσεϊ Πέλας: Προσπαθεί να χωρέσει τα πλούσια προσόντα της σε ένα τοσοδούλι μαγιό

Πολλές φορές στην ζωή τους οι άνθρωποι κάνουν υπερβάσεις και επιχειρούν πράγματα που μοιάζουν εκ προοιμίου χαμένα ή το αποτέλεσμα τους είναι γνωστό. Σαν μια ρητορική ερώτηση. Αυτές τις υπερβάσεις τις κάνουν για πολύ συγκεκριμένες περιπτώσεις και για πολύ λίγα πρόσωπα. Για κολλητούς φίλους ή για την σχέση τους.

Υπερβάσεις όμως δεν επιχειρούν μόνο οι άνθρωποι, αλλά και τα πράγματα. Για παράδειγμα το μπικίνι της Λίντσεϊ Πέλας ξεπερνάει κατά πολύ τα όρια του.

Διαφήμιση

Η αγαπημένη και τοποθετημένη για τα καλά στην καρδιά των απανταχού αρσενικών Λίντσεϊ δοκίμασε το ακατόρθωτο και το πέτυχε.

Όσοι την γνωρίζουν ξέρουν ότι η Λίντσεϊ έχει τα πάντα σε αφθονία. Τόσο που θα μπορούσε να δανείσει και σε κανά δυο φίλες της. Για τις ανάγκες της καμπάνιας των μαγιό TeenyB, που συνδέουν το εφηβικό κορμί με το μικροσκοπικό μπικίνι, η Λίντσεϊ φόρεσε ένα λεοπάρ μαγιό και ένα κόκκινο και κατάφερε να χωρέσει το στήθος της μέσα σε αυτό.

Για τα οπίσθια ούτε λόγος, μιας και το κάτω μέρος είναι στρινγκ και είχε σκοπό να αναδείξει σε όλη τους τη μεγαλοσύνη την δυναμική της!

Follow Koolnews.gr στο Google News

Written by Αντώνης-Σωτήρης Στάμος

Γυναίκες, αυτοκίνητα, αθλητικά, φαγητά και ταξίδια. Θέλετε και άλλα;
Τρέξιμο και γράψιμο.
Email επικοινωνία στο [email protected]
instagram
facebook

Διαφήμιση

Συγκλονίζουν οι φωτογραφίες με τη θλιμμένη 15χρονη ανήλικη νύφη του Μπαγκλαντές

Βρέθηκε η κατάλληλη στάση (ύπνου) για να μην κάνετε ρυτίδες!