in

GNTM: Η παπαρατσέ φωτογραφία της Όλγα Ντάλλα με εσώρουχα και καθώς γυμνάζεται θα σε κάνει χαρούμενο

Η Όλγα Ντάλλα, αθλήτρια του Ολυμπιακού στην κολύμβηση με καταγωγή από την Ελλάδα, αλλά γεννημένη στο Μόναχο της Γερμανίας ήταν ένα από τα μοντέλα που έκλεψε τις εντυπώσεις στο φετινό κύκλο του Next Top Model Ελλάδας.

Στο φετινό GNTM η Όλγα Ντάλα, πέτυχε το στόχο της θα λέγαμε κατά πάρα πολύ μεγάλο ποσοστό, αφού μπορεί να μην κέρδισε το χρηματικό έπαθλο, μέσα από το ριάλιτι της τηλεόρασης, απέκτησε δημοσιότητα, βρήκε το άλλο της μισό και κέρδισε η συμπάθεια του κοινού!

Διαφήμιση

Στο instagram προσπαθεί να ακολουθήσει καριέρα influencer χωρίς βέβαια να το παρακάνει! Δεν θα τη δεις να κρατάει το ένα προϊόν μετά το άλλο και αυτό είναι κάτι που μας ευχαριστεί ιδιαίτερα.

Από μία τόσο όμορφη κοπέλα προτιμούμε να βλέπουμε φωτογραφίες από την καθημερινότητά της, τις δραστηριότητες της, το σύντροφό της και γενικότερα να γνωρίζουμε καλύτερα!

Στο πλαίσιο της γνωριμίας, ο κόσμος μελετάει τις φωτογραφίες που δημοσιεύει η ίδια η Όλγα αλλά και αυτές στις οποίες γίνεται tag!

Είναι το μοντέλο που πήρε μέρος στο gntm και είχε τα περισσότερα fanpage στο instagram και πραγματικά έχουν βγει από το παρελθόν της μερικές αξιόλογες φωτογραφίες!

Όπως για παράδειγμα αυτή στην οποία βγάζει selfie φωτογραφία στον καθρέφτη ενώ γυμνάζεται και μία άλλη, επίσης selfie, φορώντας λευκά εσώρουχα

Οι φωτογραφίες αυτές θα σου φτιάξουν τη μέρα! Έτσι δεν είναι;

Follow Koolnews.gr στο Google News

Written by Νάσος Μπετούγιας

Κλασσικός ξερόλας που χώνει τη μύτη του παντού! Έχω δουλέψει και ως μποντιγκαρντ. Θα σέβεστε. Στο Kool με άποψη. Χωρίς ξυλο δε μαρτυρώ τίποτα! Email επικοινωνια στο [email protected]

Διαφήμιση

Μαρία Κορινθίου: Περιτριγυρισμένη από λουλούδια, φέρνει την άνοιξη και οι θαυμαστές της την αποθεώνουν

Μαριά Μπεκατώρου: Θέλουμε και εμείς την λεοπάρ ολόσωμη φόρμα της!