in

Κόνι Μεταξά: Στον γάμο της με τον Μάριο Καπότση, οι DJs θα παίξουν μουσική τσάμπα – Ποιοι θα είναι;

Η όμορφη τραγουδίστρια και ο γνωστός πολίστας πρόκειται να παντρευτούν στα Χανιά της Κρήτης, το Σάββατο 9 Ιουλίου

 

Στην κάμερα του «Πρωινού» μίλησε η Κόνι Μεταξά για τον επικείμενο γάμο της με τον Μάριο Καπότση. Το μυστήριο, σύμφωνα με πληροφορίες, θα πραγματοποιηθεί στα Χανιά της Κρήτης, το Σάββατο 9 Ιουλίου, με το ζευγάρι αυτή την περίοδο να τρέχει για να προλάβει να ετοιμάσει τα πάντα για την ξεχωριστή αυτή μέρα!

Διαφήμιση

Παραχωρώντας δηλώσεις στην εκπομπή των Φαίη Σκορδά-Γιώργο Λιάγκα, η 31χρονη performer τόνισε πως θέλει ο πατέρας της, Λευτέρης Πανταζής, να έχει αδυνατίσει μέχρι την ημέρα του γάμου της με τον γνωστό πολίστα, για να τη συνοδεύσει στην εκκλησία. Aκόμη, δεν δίστασε να αποκαλύψει πως οι δύο DJs, οι οποίοι θα αναλάβουν τη μουσική στο τραπέζι-πάρτι που θα ακολουθήσει μετά τον γάμο, θα παίξουν μουσική χωρίς να πληρωθούν.

«Οι προετοιμασίες του γάμου πάνε πολύ καλά. Από DJs έχουμε κλείσει τον Valentino και τον Αντώνη Δημητριάδη, επειδή λογικά θα παίξουν τσάμπα.

Θέλω να αδυνατίσει ο μπαμπάς μου, για να με συνοδεύσει στην εκκλησία, έχουμε δουλειές, έκανα κι ένα νέο videoclip, πρέπει να είναι στιλάκι» σημείωσε χαρακτηριστικά η Κόνι Μεταξά.

Όσον αφορά τα επαγγελματικά της, για τη μουσική εκπομπή που παρουσίαζε φέτος στο MEGA με τον επιτυχημένο DJ Αντώνη Δημητριάδη, υποστήριξε: «Δεν ξέρω αν θα συνεχιστεί του χρόνου το “MEGA Star”».

Follow Koolnews.gr στο Google News

Written by Φαίη Αλεξοπούλου

Απόφοιτη του Τμήματος Επικοινωνίας, Μέσων και Πολιτισμού του Παντείου Πανεπιστημίου. Αγαπώ το free camping, την ελευθερία, τις όμορφες συζητήσεις. Δεν αντέχω την αδικία και την προδοσία. Δεν λέω ποτέ "όχι" στο να βγω σε ένα κοκτέιλ μπαρ, αλλά και σε βόλτα στην πόλη.
Για επικοινωνία: [email protected]

Διαφήμιση

Μαρία Κορινθίου: Ποζάρει με μαύρο πέπλο και λευκά τριαντάφυλλα – Το βλέμμα της «σκοτώνει»

Ελένη Μενεγάκη: Έξαλλη με τον αναιδέστατο άνδρα που ασκούσε bullying στη σύντροφό του, επειδή έτρωγε!