in

Ελίνα Κέφη Πάνος Μιχαλόπουλος: Γάμος το Σάββατο – Παντρεύτηκαν μετά από χρόνια σχέσης

Ελίνα Κέφη Πάνος Μιχαλόπουλος – Μια βραδιά γεμάτη αγάπη και έκπληξη

Το περασμένο Σάββατο, το διάσημο μοντέλο Ελίνα Κέφη και ο αγαπημένος της, Πάνος Μιχαλόπουλος, έδωσαν το “ναι” σε μια λαμπερή τελετή που έλαβε χώρα στη Γλυφάδα. Ακολούθησε δεξίωση στην παραλία της Βούλας, οπού οι καλεσμένοι γιόρτασαν μέχρι το πρωί την ευτυχία του ζευγαριού.

Η νύφη, πάντως, έστησε τον γαμπρό για 15 λεπτά, ενώ την ώρα που έφτασε έξω από την εκκλησία, δεν κατέβαινε από το αυτοκίνητο. Ο Πάνος Μιχαλόπουλος άρχισε να αναρωτιέται τι συμβαίνει. Όταν η Ελίνα του είπε ότι περίμενε τις φίλες της, η αίσθηση ανησυχίας έγινε χαρά.

Διαφήμιση

Η Ελίνα Κέφη επέλεξε να είναι πιστή στην αισθητική της, με ένα νυφικό που αποπνέει την ελεύθερη και αυθεντική προσωπικότητά της. Η τελετή ήταν γεμάτη συγκίνηση και γέλιο, όπως ταιριάζει σε μια γιορτή της αγάπης.

Στη δεξίωση του γάμου ένα απρόσμενο γεγονός που χαροποίησε αρκετούς ήταν το γεγονός ότι η μεγαλύτερη ανιψιά της Ελίνας Κέφη δέχτηκε πρόταση γάμου από τον σύντροφό της




Follow Koolnews.gr στο Google News

Written by Ευτυχία Κορδόνη

Την ευτυχία τη βρίσκει ο κάθε ένας εκεί όπου την αναζητά. Την Ευτυχία Κορδόνη όμως θα τη βρεις μόνο στο Koolnews. Αγαπά να περνά όμορφα και όχι πάντα μπροστά στα φώτα. Και Μύκονος και ελεύθερο camping. και κοσμικό ποτό και υποβρύχιο στο ζαχαροπλαστείο. Δίδυμος, τι άλλο. contact [email protected]

Διαφήμιση

Κολωνός: Αυτοί είναι – 6 ακόμα Έλληνες ταυτοποιήθηκαν ως πελάτες – βιαστές της 12χρονης. Έρχονται συλήψεις και ονόματα

Αλεσάντρα Αμπρόσιο: Στο Γκραν Πρι του Μονακό. Στήριξε τον Φερνάντο Αλόνσο και μοίρασε υπογλώσσια