in

Κολωνός: Βιασμος 12χρονης – Έτσι γίνονται οι έρευνες της αστυνομίας. Όλα τα ονόματα

Εύκολη είναι σχετικά η δουλειά της αστυνομίας αναφορικά με την υπόθεση της 12χρονης στον Κολωνό όταν εντοπιστούν οι 213 που ήρθαν σε επικοινωνία μαζί της!

Έχουν ήδη εντοπιστεί τρία προφίλ στο Instagram, δύο ανοιχτά και ένα κλειστό ενώ και ο λογαριασμός της εφαρμογής blindchat τον οποίο φαίνεται να χειριζόταν ο Ηλίας Μίχος.

Διαφήμιση

Ο άνθρωπος που διαχειριζόταν τα προφίλ αυτά. αφού ερχόταν σε επικοινωνία με άντρες τους οποίους έβρισκε ο ίδιος ή έστελναν πρώτοι αυτοί, τους ζητούσε τηλέφωνο ώστε να συνεχίσουν σε επικοινωνία μέσω άλλων εφαρμογών για να κανονίσουν συνάντηση!

Σε άλλες περιπτώσεις ζητούσε εφόσον έχουν αυτοκίνητο τον αριθμό της πινακίδας!

Η αστυνομία αυτό που έχει να διερευνήσει είναι αφού βρει τα τηλέφωνα αυτά και ταυτοποίησει το πρόσωπο που είναι πίσω από το συγκεκριμένο αριθμό με την άρση του απορρήτου η οποία έχει ήδη δοθεί, να εξετάσει αν έγινε τηλεφωνική επικοινωνία ή επικοινωνία μέσω άλλων εφαρμογών ανταλλαγής μηνυμάτων και φυσικά εάν προχώρησε η συνομιλία σε επαφή.

Σίγουρα θα υπάρχουν πολλές περιπτώσεις ανθρώπων οι οποίοι αφού πρώτα ήρθαν σε επικοινωνία μέσω μηνυμάτων και αντάλλαξαν αριθμό τηλεφώνου δεν προχώρησαν ούτε σε κλήση αλλά προφανώς ούτε σε συνάντηση!

Επίσης αυτοί που σταμάτησαν σε αυτό το βήμα δεν ήξεραν ότι πρόκειται για 12χρονη!

Αυτός είναι και ο λόγος που η ανακρίτρια δεν έχει δώσει ακόμα κάποιο όνομα στη δημοσιότητα. Πρέπει η υπόθεση να είναι απόλυτα δεμένη και να επιβεβαιώσει και η 12χρονη τη συνάντηση για να δοθεί κάποιο νέο όνομα

Follow Koolnews.gr στο Google News
Διαφήμιση

Κολωνός: Όλη η χώρα ένα μπoυpδέλο – Τι περιείχε το στικάκι που έδωσε η πρόεδρος των εκδιδόμενων για τη 12χρονη

Ποια Σάρον Στόουν; Η Ελένη Φουρέιρα σε αδιανόητο σταυροπόδι και χωρίς εσώpoυχα