in

Κολωνός: Πώς ήταν η 12χρονη και πως έμοιαζε; Μεγαλύτερη ή μικρότερη

Το 12 είναι 12 όμως θα μπορούσαν τα κτήνη οι παιδιβιαστές να επικαλεστούν και να έχουν ελαφρυντικό εάν η μικρή δεν έμοιαζε με το μέσο περίπου της ηλικίας της αλλά ήταν ιδιαίτερα ανεπτυγμένη!

Πώς όμως ήταν η μικρή 12χρονη στον Κολωνό; Ευσταθούν οι ισχυρισμοί που λένε οι κατηγορούμενοι ότι δεν έμοιαζε για 12;

Διαφήμιση

Σύμφωνα με πληροφορίες και αυτό είναι που εξοργίζει όλους όσους ασχολούνται με την υπόθεση και την ίδια την ανακρίτρια υπηρεσία είναι, όπως αποκάλυψε ο Δήμος Βερύκιος το πρωι στον ALpha, το γεγονός ότι η μικρή 12χρονη έμοιαζε με 9χρονο παιδί.

Το ίδιο επίσης έχουν μαρτυρήσει και σε διάφορες τηλεοπτικές εκπομπές μητέρες από παιδάκια που ήταν συμμαθητές με τη 12χρονη!
Ούτε έμοιαζε μεγαλύτερη, ούτε ντυνόταν πpoκλητικά, ούτε πήγαινε στο σχολείο βαμμένη.

Το physique της 12χρονης δεν δίνει κανένα άλλοθι σε οποιονδήποτε θα ήθελε να το επικαλεστεί οτι από τη στιγμή που έφτασε στο σημείο να συναντήσει δια ζώσης το κοριτσάκι δεν έφυγε αλλά προχώρησε στο βιασμό.

Αυτό είναι πραγματικά εξοργιστικό και για αυτό το λόγο το μαχαίρι θα μπει στο κόκκαλο με την προσαγωγή και των 213 ατόμων που συνομίλησαν μαζί της, ακόμα και για διευκρινήσεις

*Η φωτογραφία του άρθρου εννοείται ΔΕΝ είναι της 12χρονης

Follow Koolnews.gr στο Google News

Written by Αθανασία Τσέλλου

Η Αθανασία γεννήθηκε και μεγάλωσε στη Ρόδο. Την άφησε στα 18 για σπουδές αλλά κάθε καλοκαίρι θα τη βρεις στο νησί. Έχει σπουδές σε marketing και αγαπά τη φωτογραφία.
Email επικοινωνία στο [email protected]

Διαφήμιση

Ρούλα Κορομηλά: Όταν ο Σίμος Κεδίκογλου ήταν κριτής στο σόου μου και έστηνα καριέρες με… ειδύλλια

Κολωνός υπόθεση με 12χρονη: Αισχρός και ΠΕΦΤΟΥΛΑΣ ο Μίχος -Την έπεφτε ακόμα και σε…