in

Κλόντια Σίφερ: Με ζαρτιέρες στα πατώματα γιατί η παλιά είναι αλλιώς

«Τι κι αν περάσαν χρόνια είμαστε πάλι μαζί» λέει το άσμα και δε θα μπορούσε να ταιριάξει καλύτερα στην περίπτωση της Κλόντια Σίφερ, η οποία σε μια από τις σπάνιες φωτογραφήσεις της μας θυμίζει τους λόγους που κάποτε την είχαμε στο μυαλό μας και κάνει ένα δυναμικό comeback έστω και για λίγο. Α, και φυσικά μας προσκαλεί στο κρεβάτι…

Η Γερμανή καλλονή πριν λίγα χρόνια φωτογραφήθηκε για το εξώφυλλο του περιοδικού Marie Claire και μίλησε για τη σχέση της με τις άλλες κραταιές κυρίες της πασαρέλας πίσω στα 90’s.

Διαφήμιση

Είπε ότι έχει ακόμα επαφές με τη Σίντι Κρόφορντ και την Έβα Χερτζίγκοβα, με τις οποίες ανταλλάσσει mail και μιλάει στο τηλέφωνο σποραδικά.

Στη φωτογράφηση τη βλέπουμε να φοράει ένα μαύρο κομπινεζόν, ζαρτιέρες, κόκκινες γόβες και να είναι καθιστή στο πάτωμα δίπλα στο κρεβάτι με εκείνο το βλέμμα που έκανε πολλούς άντρες να αναστενάζουν.

Follow Koolnews.gr στο Google News

Written by Ευτυχία Κορδόνη

Την ευτυχία τη βρίσκει ο κάθε ένας εκεί όπου την αναζητά. Την Ευτυχία Κορδόνη όμως θα τη βρεις μόνο στο Koolnews. Αγαπά να περνά όμορφα και όχι πάντα μπροστά στα φώτα. Και Μύκονος και ελεύθερο camping. και κοσμικό ποτό και υποβρύχιο στο ζαχαροπλαστείο. Δίδυμος, τι άλλο. contact [email protected]

Διαφήμιση

Τζίλιαν Άντερσον: Ποζάρει τόπλες με ένα μουγκρί στους ώμους – Με τη φωτογραφία αυτή θα κλάψεις

Heidi Klum: Τόπλες με brazilian μαγιό το ΤΟΥΡΝΩΝΕΙ στο μπαλκόνι και διαλύει το Instagram. Φωτογραφία