in

Σοφία Παθέκα: Πήρε το λάστιχο και… μοίρασε υπογλώσσια. Γυμναστική για τα μάτια – Φωτογραφία

σοφία παθέκα

Η Σοφία Παθέκα έγινε γνωστή όταν πριν από 25 χρόνια ήταν από τις πρώτες γυμνάστριες που ανέλαβαν ρόλο να μας γυμνάσουν στα πρωινάδικα. Ο Γιώργος Πολυχρονίου και η Πόπη Χατζηδημητρίου παρουσίαζαν το στο Mega Channel την εκπομπή πολύ Καλημέρα σας και η Σοφία Παθέκα είχε αναλάβει το κομμάτι της γυμναστικής!

Η Σοφία Παθέκα διαθέτει χωρίς αμφιβολία ένα από τα πιο καλλίγραμμα σώματα της ελληνικής showbiz και αυτό γιατί η γυμναστική είναι η «δεύτερη» φύση της. Η ίδια ποζάρει συχνά πυκνά με σέξι εμφανίσεις που αναδεικνύουν το κορμί της.

Τι και αν τα χρόνια έχουν περάσει και κοντεύει την έκτη δεκαετία της ζωής της; Η Σοφία Παθέκα ακόμα και σήμερα ανάβει φωτιές με το κορμί της.

Διαφήμιση

Δεν σταματά να γυμνάζει το σώμα της και να μας το δείχνει μέσα από τα social media. Τελευταία βλέπουμε όλο και περισσότερες ασκήσεις με όλο και λιγότερα ρούχα. Ίσως μόνο τα απαραίτητα

Αυτή η μάνα δύο παιδιών που παίρνει ωστόσο χαλαρά τον τίτλο της πιο καuτής…αποφάσισε να μας δείξει νέες ασκήσεις. Αυτή τη φορά με λάστιχο.

Θέλει να παροτρύνει τις γυναίκες να ξεκινήσουν ακόμα και τώρα τη γυμναστική καθώς σε τρεις μήνες θα βγούμε στις παραλίες

Follow Koolnews.gr στο Google News

Written by Αντώνης-Σωτήρης Στάμος

Γυναίκες, αυτοκίνητα, αθλητικά, φαγητά και ταξίδια. Θέλετε και άλλα;
Τρέξιμο και γράψιμο.
Email επικοινωνία στο [email protected]
instagram
facebook

Διαφήμιση

Η Ελευθερία Τσιάρτα αποκαλύπτει: «Ο Βασίλης δεν έχει δει τη μητέρα του εδώ και τρία χρόνια, δεν θέλω καμία σχέση μαζί του»

Ζήλεψε και ο ΜΠΑΜΠΟΥΛΑΣ: «Κήδεψαν» τον πολιτισμό – Μαύρο φέρετρο στη Βουλή. Τι έλεγαν τα κηδειόχαρτα; Viral ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ