in

Dua Lipa: Εξαντλημένη από την περιοδεία της, είναι με ορό στο χέρι

Η Dua Lipa μοιράστηκε μια σειρά από στιγμιότυπα που δείχνουν τη ρουτίνα της αυτοφροντίδας της, καθώς προετοιμαζόταν για την παράστασή της στο Madison Square Garden.

Η 26χρονη τραγουδίστρια και τραγουδοποιός μοιράστηκε μια ποικιλία φωτογραφιών με τους 79,8 εκατομμύρια followers της, συμπεριλαμβανομένης μιας selfie όπου πόζαρε με μεγάλα γυαλιά ηλίου, ενώ βρισκόταν στο δρόμο.

Διαφήμιση

Στο άλλο άκρο, η ερμηνεύτρια μοιράστηκε επίσης μια φωτογραφία της, στην οποία ξεκουράζεται στο κρεβάτι, με ορό στο χέρι της, καθώς έλαβε επείγουσα ιατρική περίθαλψη.

Οι ανήσυχοι θαυμαστές έσπευσαν στα σχόλια για να στείλουν την αγάπη τους στη Dua και της ζήτησαν να «φροντίσει» τον εαυτό της, ενώ βρίσκεται σε περιοδεία.

Η Dua έμοιαζε σαν να χρειαζόταν λίγη αυτοφροντίδα μετά την ιατρική περίθαλψη, μοιράζοντας μια άλλη εικόνα με μάσκα κάτω από τα μάτια της.

Η σταρ καταγράφει την επική της περιοδεία στο Instagram, από τότε που ξεκίνησε στις 9 Φεβρουαρίου στο Μαϊάμι της Φλόριντα. Η τραγουδίστρια του Don’t Start Now έγραψε στη λεζάντα της ανάρτησης: ’11 show down – MSG αύριο, ‘εν αναμονή του σόου της.

Η Dua Lipa είχε ανακοινώσει ότι θα ξεκινούσε μια περιοδεία για την υποστήριξη του άλμπουμ της Future Nostalgia, το οποίο κυκλοφόρησε το 2020. Η σειρά των παραστάσεων ήταν αρχικά προγραμματισμένη να πραγματοποιηθεί μόνο σε χώρους σε όλο το Ηνωμένο Βασίλειο και την Ευρώπη. Ωστόσο, η τραγουδίστρια αναγκάστηκε να αναβάλει όλες τις ημερομηνίες της περιοδείας της λόγω της έναρξης της παγκόσμιας πανδημίας πριν από δύο χρόνια.

Ερμηνευτές όπως η Megan Thee Stallion, η Tove Lo και η Caroline Polachek συνοδεύουν επίσης την καλλιτέχνιδα στην περιοδεία της.

Μετά από μήνες προγραμματισμού, το Future Nostalgia ξεκίνησε επίσημα νωρίτερα αυτό το μήνα, με μια επίδειξη στο FTX Arena στο Μαϊάμι.

Follow Koolnews.gr στο Google News

Written by Ειρήνη Κυριακίδη

Απόφοιτος του τμήματος Επικοινωνίας και Μέσων Μαζικής Ενημέρωσης του Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών.
Σπουδές στην μόδα, σε Fashion Styling και Fashion Journalism.
Αγάπη στο χορό, τη ζωγραφική και ταινίες/βιβλία μυστηρίου και φαντασίας.
Επικοινωνία στο [email protected]

Διαφήμιση

Πολλοί ηθοποιοί διεγείρονται όταν γυρίζουν σκηνές σεξ – Τι συμβαίνει μετά;

Ναταλία Δραγούμη: 1η Μαρτίου και η αγαπημένη ηθοποιός πάει σε νησάκι;