in

Kim Kardashian: Ξεκαθαρίζει ότι δεν θα επικρίνει ποτέ δημόσια τον πρώην σύζυγό της, Kanye West

«Θεωρώ ότι όλα πρέπει να λύνονται ιδιωτικά» ισχυρίζεται η Αμερικανίδα σταρ

Στο νέο οικογενειακό reality «The Kardashians», η Kim Kardashian ξεκαθάρισε ότι δεν πρόκειται να συκοφαντήσει τον πρώην σύζυγό της και πατέρα των τεσσάρων παιδιών της, Kanye West.

«Δεν νομίζω ότι θα επέκρινα ποτέ τον πατέρα των παιδιών μου στην τηλεοπτική μου εκπομπή» δήλωσε στη συνέντευξή της στο τελευταίο τεύχος του Variety, το οποίο κυκλοφόρησε την Τετάρτη 9/3. «Απλώς δεν ασχολούμαι με αυτό και δεν νομίζω ότι αυτό θα με έκανε ποτέ να νιώσω καλά».

Εν συνεχεία, η δισεκατομμυριούχος επιχειρηματίας υποστήριξε: «Το να είσαι στη δημοσιότητα και να έχεις διαφωνίες δημόσια, δεν είναι ποτέ εύκολο. Θεωρώ ότι όλα πρέπει να λύνονται ιδιωτικά. Πιστεύω στη δημόσια υπεράσπιση και στην ιδιωτική κριτική».

Διαφήμιση
Εξώφυλλο περιοδικού Variety – Oικογένεια Κardashian

Η ιδρύτρια της εταιρείας γυναικείων ενδυμάτων και εσωρούχων Skims εξήγησε επίσης ότι ένας βασικός λόγος που θέλει να κρατήσει τα προσωπικά της θέματα μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας είναι τα τέσσερα παιδιά της με τον Kanye West, η 8χρονη North, ο 6χρονος Saint, η 4χρονη Chicago και o 2χρονoς Psalm.

«Σκέφτομαι πάντα τα παιδιά. Θα είμαστε πάντα οικογένεια. Πάντα θα έχουμε αγάπη και σεβασμό ο ένας για τον άλλον. Ακόμα κι αν υπάρχουν στιγμές που μπορεί να μην φαίνεται αυτό, υπάρχουν πολλές στιγμές που είναι εξαιρετικά θετικές. Είναι σημαντικό οι άνθρωποι να πιστεύουν ότι τα πράγματα, αν και δεν είναι συνέχεια τέλεια, μπορούν να γίνουν καλύτερα» τόνισε.

Ωστόσο, σε άρθρο του περιοδικού Variety αναφέρεται ότι ο 44χρονος ράπερ Κanye West γύρισε μερικές σκηνές για το επερχόμενο ριάλιτι, προτού η σχέση τους «χαλάσει».

Kim Kardashian – Kanye West

Παρόλο που η Αμερικανίδα σταρ έχει αυστηρά όρια σε ό,τι λέει δημόσια για τον Κanye West, τον τελευταίο καιρό ο ράπερ – από τον οποίο υπέβαλε αίτηση διαζυγίου τον Φεβρουάριο του 2021, μετά από επτά χρόνια γάμου – «φωνάζει» τις απόψεις του για την Kim Kardashian και την προσωπική της ζωή.

Ο 44χρονος, δημοφιλής Αμερικανός ξεκίνησε τον πόλεμο εναντίον της τον Φεβρουάριο, κατηγορώντας την ότι απομάκρυνε από εκείνον την κόρη τους Chicago και τον εμπόδισε να παρευρεθεί στα γενέθλιά της. Στη συνέχεια την κατηγόρησε ότι επέτρεψε στην North να χρησιμοποιεί το TikTok .

Δεν σταμάτησε, όμως, εκεί. Επιτέθηκε με τον τρόπο του στο σύντροφο της Kim Kardashian, Pete Davidson, με τον οποίο εκείνη βγαίνει από τον Οκτώβριο του 2021. Στο τραγούδι του «Εazy» απείλησε ότι «θα χτυπήσει τον κώλο» του 28χρονου, κωμικού ηθοποιού. Μάλιστα, στο video clip του ίδιου τραγουδιού, θάβει τον Davidson ζωντανό, πράγμα που ο κωμικός χαρακτήρισε «υστερικό».

Kim Kardashian – Pete Davidson

Από την πλευρά της, η Kim Kardashian, σε ένα επίσημο έγγραφο, δήλωσε ότι ο Κanye West της «επιτέθηκε» δημόσια και τον κατηγόρησε ότι προσπαθούσε να «ελέγξει και να χειραγωγήσει» το διαζύγιό τους.

Την περασμένη εβδομάδα, ο δικαστής, που επέβλεπε την υπόθεση, δέχθηκε τελικά το αίτημα της σταρ να αλλάξει την οικογενειακή της κατάσταση, δηλώνοντάς τους νομικά ελεύθερους .

Η πρώτη της κίνηση ως διαζευγμένη ήταν να αφαιρέσει το «West» από το βιογραφικό της στα social media.

Follow Koolnews.gr στο Google News

Written by Φαίη Αλεξοπούλου

Απόφοιτη του Τμήματος Επικοινωνίας, Μέσων και Πολιτισμού του Παντείου Πανεπιστημίου. Αγαπώ το free camping, την ελευθερία, τις όμορφες συζητήσεις. Δεν αντέχω την αδικία και την προδοσία. Δεν λέω ποτέ "όχι" στο να βγω σε ένα κοκτέιλ μπαρ, αλλά και σε βόλτα στην πόλη.
Για επικοινωνία: [email protected]

Διαφήμιση

Megan Fox: Με σέξι σύνολο εμπνευσμένο από το Euphoria

ρια αντωνίου

Ρία Αντωνίου: ΣΟΚ ΞΑΝΑ. Πρώτη φορά δεν γδύθηκε αλλά κατάφερε αυτή η φωτογραφία και έγινε viral