in

Εύα Γκριν: Φωτογραφίες – Όλες οι στιγμές που τα πέταξε στο σινεμά

Είναι κάποιες γυναίκες που δεν μπορείς να τους αντισταθείς όσο και να θες. Μπορεί κάποιες να έχουν εντυπωσιακά χαρακτηριστικά, πλούσιο στήθος ή τρομερά οπίσθια, αλλά αν και το βλέμμα δεν ακολουθεί, τότε κρατιέσαι σχετικά άνετα. Αν δεν είσαι και πεινασμένος. Υπάρχουν όμως αυτές που έχουν ένα σώμα αρκετά καλό, όχι όμως κάτι εξωπραγματικό, αλλά έχουν εκείνο το στοιχείο που θα τα κάνει όλα να μοιάζουν σαν τον πειρασμό που θα σε βγάλει από τον Παράδεισο.

Μια τέτοια γυναίκα είναι η Εύα Γκριν. Μια γυναίκα που το βλέμμα της θα μπορούσε να αντικαταστήσει το τσακμάκι ή το σπίρτο και να σου ρίξει πετρέλαιο να γίνει στάχτη και μπούλμπερη το μυαλό σου. Και η αλήθεια είναι ότι η Εύα μας έχει τροφοδοτήσει με άπειρες εικόνες στον εγκέφαλο που δείχνουν για τι είναι ικανή.

Διαφήμιση

Είναι η μοναδική ηθοποιός που θυμόμαστε που δεν αρνήθηκε ποτέ να βγει ολόγυμνη σε ταινία ή σειρά, οπουδήποτε κι αν πρωταγωνίστησε. Η αρχή έγινε το 2003 με το Dreamers κι από τότε απλώς μεγάλωνε η αλυσίδα.

Το πράγμα όμως έγινε πολύ πιο έντονο και απανωτό τα τελευταία χρόνια, στα οποία μετράει τη σκηνή σεξ με τον Θεμιστοκλή στο sequel των 300, άπειρες σκηνές στο Penny Dreadful που μένει ολόγυμνη είτε για να κάνει σεξ είτε για να την εξορκίσουν και φυσικά το Sin City, όπου έκανε αυτό που δεν ήθελε η Τζέσικα Άλμπα.

Κι επειδή είχαμε αρκετό διάστημα να ασχοληθούμε μαζί της, θεωρήσαμε ιερό καθήκον να την επαναφέρουμε στα μυαλά όλων. Όλα τα γυμνά της Εύα Γκριν δεν είναι ποτέ αρκετά, αλλά σίγουρα στα επερχόμενα σχέδια της θα έχει κάτι καινούργιο.

Follow Koolnews.gr στο Google News

Written by Νάσος Μπετούγιας

Κλασσικός ξερόλας που χώνει τη μύτη του παντού! Έχω δουλέψει και ως μποντιγκαρντ. Θα σέβεστε. Στο Kool με άποψη. Χωρίς ξυλο δε μαρτυρώ τίποτα! Email επικοινωνια στο [email protected]

Διαφήμιση

Ναταλία Γερμανού: Στα 58 της για το ύψος της έπρεπε να ήταν 57 κιλά – Πόσα είναι όμως;

Βλαντίμιρ Πούτιν: Μπαντιλίκια, υποβρύχια, πυροβολισμοί – Όλα τα καμώματα του σε ένα viral βίντεο