in

Κατερίνα Βρανά: Το σοβαρό πρόβλημα υγείας, που την οδήγησε σε κώμα, και ο τρόπος που το αντιμετωπίζει – «Το κλάμα και ο οδυρμός δεν μου ταιριάζουν»

Παράδειγμα ψυχικής δύναμης!

Την ψυχή της στον δημοσιογράφο Κώστα Τσουρό και την κάμερα του «MEGA Καλημέρα» άνοιξε η Κατερίνα Βρανά και αναφέρθηκε στο πολύ σοβαρό πρόβλημα υγείας που αντιμετώπισε και στην αποκατάστασή της, η οποία ακόμα δεν έχει ολοκληρωθεί. Παρόλα αυτά, η stand up comedia σφύζει από ενέργεια, δεν τα παρατάει και δεν χάνει ούτε στο ελάχιστο την αίσθηση του χιούμορ της. Αναμφίβολα, αποτελεί παράδειγμα ψυχικής δύναμης!

«Ήμουν σε κώμα και ψιλοπέθαινα, αλλά εγώ δεν το κατάλαβα πάρα πολύ. Τις τρεις μέρες που κινδύνεψε η ζωή μου, εγώ έβλεπα ότι έκανα yoga και δεν κάνω καν yoga. Θυμάμαι, ενώ ήμουν σε κώμα, να ακούω συζητήσεις “είναι πολύ σοβαρά”. Ξυπνάω και μου λένε “σχεδόν πέθαινες”. Το αντιμετώπισα με χιούμορ. Ήμουν παράλυτη από τον λαιμό και κάτω και τυφλή -τυφλώθηκα δύο εβδομάδες αφού βγήκα από το κώμα-.

Ήταν τόσα πολλά τα θέματα, που δεν μπορούσα παρά να γελάσω. Το κλάμα και ο οδυρμός δεν ταιριάζουν στον χαρακτήρα μου. Δεν είχα καταλάβει τι ακριβώς είχε γίνει και πόσο σοβαρό ήταν. Συνειδητοποίησα το μέγεθος έναν χρόνο μετά.

Έχουν συμπληρωθεί πέντε χρόνια. Χρόνο με το χρόνο, είμαι καλύτερα. Η αποκατάσταση πάει πολύ αργά. Νομίζω μέχρι να γίνω 80, θα έχω στρώσει. Ο μεγαλύτερος φόβος είναι να πεις κάτι και να μην γελάνε» εξομολογήθηκε η Κατερίνα Βρανά.

Follow Koolnews.gr στο Google News

Written by Φαίη Αλεξοπούλου

Απόφοιτη του Τμήματος Επικοινωνίας, Μέσων και Πολιτισμού του Παντείου Πανεπιστημίου. Αγαπώ το free camping, την ελευθερία, τις όμορφες συζητήσεις. Δεν αντέχω την αδικία και την προδοσία. Δεν λέω ποτέ "όχι" στο να βγω σε ένα κοκτέιλ μπαρ, αλλά και σε βόλτα στην πόλη.
Για επικοινωνία: [email protected]

Διαφήμιση

Έλενα Παπαρίζου – Τόνυ Μαυρίδης: Αναβλήθηκε για τις 25 Μαΐου η δίκη – Οι δηλώσεις τους έξω από τα δικαστήρια της Ευελπίδων

Wanda Nara: Χάζεψε κόσμο. Γυμνή στη μπανιέρα με ανοιχτό το παραθύρι. Η φωτογραφία που διέλυσε το instagram. Τα είδε ο Μάουρο Ικάρντι;