in

Kim Kardashian: Έτσι γιόρτασε την πρόσφατη ελευθερία της

Η Κιμ Καρντάσιαν

Η Κιμ Καρντάσιαν φαίνεται να είχε χαρούμενη διάθεση, καθώς χαλάρωνε στο αχανές σπίτι της στο Καλαμπάσας το βράδυ της Πέμπτης.

Δίνοντας στους θαυμαστές μια ματιά στο απόγευμά της, η Kim ανέβασε μια σειρά από φωτογραφίες από την κρεβατοκάμαρα της στο Instagram, που την έδειχναν να χαλαρώνει με ένα ροζ SKIMS romper, το οποίο αγκαλιάζει τις καμπύλες της.

Διαφήμιση

Τα μακριά μαύρα μαλλιά της Kim ήταν μαζεμένα σε έναν κομψό κότσο. Παρά το γεγονός ότι πέρασε τη νύχτα στο σπίτι της, η ιδιοκτήτρια της SKIMS φρόντισε ακόμα να φορέσει το πιο λαμπερό μακιγιάζ.

Αν παρατηρήσετε θα δείτε ότι είχε μόνο μια selfie στην ανάρτησή της, ενώ οι περισσότερες φωτογραφίες της Kim στο Instagram τραβήχτηκαν από κάποιον άλλο. Μάλιστα, η ανάρτησε έγινε λίγο αφότου ανακαλύφθηκε ότι είχε αφαιρέσει το επώνυμο του συζύγου της από τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Η μεγάλη αλλαγή συνέβη μόλις 24 ώρες αφότου ανακηρύχθηκε νόμιμα ελεύθερη από τον ράπερ Kanye West. Αφού επέστρεψε στο πατρικό της όνομα στο Instagram και στο Twitter μετά από έξι χρόνια γάμου, η 41χρονη σταρ έλαβε πλημμύρα θετικών σχολίων από τους θαυμαστές της.

Συγκεκριμένα, την Τετάρτη, ένας δικαστής από το Λος Άντζελες έκανε δεκτό το αίτημά της να γίνει νόμιμα ανύπαντρη, όσο διευθετούνται θέματα περιουσίας και επιμέλειας των παιδιών.

 

 

Follow Koolnews.gr στο Google News

Written by Ειρήνη Κυριακίδη

Απόφοιτος του τμήματος Επικοινωνίας και Μέσων Μαζικής Ενημέρωσης του Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών.
Σπουδές στην μόδα, σε Fashion Styling και Fashion Journalism.
Αγάπη στο χορό, τη ζωγραφική και ταινίες/βιβλία μυστηρίου και φαντασίας.
Επικοινωνία στο [email protected]

Διαφήμιση

Heidi Klum: Κυκλοφόρησε το τραγούδι της με τον Snoop Dogg «Chai Tea with Heidi» και το video clip είναι «καυτό»

Gigi Hadid: Mε ολόσωμη, floral φόρμα, πήγε σε εστιατόριο της Γαλλίας και μαγνήτισε τα ανδρικά βλέμματα