in

Τατιάνα Στεφανίδου: Το ιδανικό φόρεμα για όλες τις ώρες της ημέρας

Η Τατιάνα Στεφανίδου είναι μια από τις πιο σικάτες και καλοντυμένες Ελληνίδες παρουσιάστριες. Ακολουθώντας τις τάσεις με διαχρονικό χαρακτήρα, λατρεύει την μόδα, ενώ οι εμφανίσεις της είναι πάντα κομψές και προσεγμένες.

Παράλληλα, η Τατιάνα Στεφανίδου είναι ενεργή στα social media, καθώς πολλές φορές μοιράζεται με τους ακόλουθούς της στιγμές από την καθημερινότητά της, δίνοντάς μας ιδέες με τα looks της για τις εξόδους μας.

Η Τατιάνα Στεφανίδου επέλεξε να μας εντυπωσιάσει άλλη μια φορά, με ένα στενό φόρεμα με Bandage σχέδιο, το οποίο έχει μακριά μανίκια και κλειστή λαιμόκοψη, αγκαλιάζοντας υπέροχα τη σιλουέτα της. Αυτό που το ξεχωρίζει όμως είναι η μπεζ απόχρωση του.

Διαφήμιση

Ο γλυκός καιρός πλησιάζει και εμείς είμαστε έτοιμες να φορέσουμε όσο περισσότερο χρώμα μπορούμε, αφού κατά τη διάρκεια των κρύων ημερών απολαύσαμε τις σκούρες αποχρώσεις. Ανάμεσα στα ζωηρά και τα σκούρα χρώματα όμως, είναι εύκολο να ξεχάσουμε τα αριστοκρατικά ουδέτερα χρώματα, τα οποία δίνουν την απάντηση στις εμφανίσεις μας, από το γραφείο έως τη βραδινή έξοδο.

Τέλος, οι επιλογές με το σωστό nude φόρεμα είναι πραγματικά απεριόριστες. Μπορείτε να το συνδυάσετε τόσο με sneakers και denim ή δερμάτινο τζάκετ, όσο και με διαχρονικές μυτερές γόβες και καμηλό παλτό.

Follow Koolnews.gr στο Google News

Written by Ειρήνη Κυριακίδη

Απόφοιτος του τμήματος Επικοινωνίας και Μέσων Μαζικής Ενημέρωσης του Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών.
Σπουδές στην μόδα, σε Fashion Styling και Fashion Journalism.
Αγάπη στο χορό, τη ζωγραφική και ταινίες/βιβλία μυστηρίου και φαντασίας.
Επικοινωνία στο [email protected]

Διαφήμιση

Τόνια Σωτηροπούλου: Μας δείχνει πώς θα είμαστε άνετες και παράλληλα κομψές στο σπίτι

Βίκυ Κουλιανού: Κάθεται μόνη, καπνίζει και «ζαλίζει» τον ανδρικό πληθυσμό