in

Khloe Kardashian: Ποζάρει με κολλητό φόρεμα και αναστατώνει το Instagram. Φωτογραφία

Η 37χρονη σταρ επιδεικνύει τις καμπύλες της και η αυτοπεποίθησή της βρίσκεται στα ύψη

Tην Κυριακή (23/1), η Khloe Kardashian έκλεψε τις εντυπώσεις, για ακόμα μία φορά, στον κόσμο του Instagram, επιδεικνύοντας τις καμπύλες της με το κομψό ντύσιμό της. Παράλληλα, έδειξε μερικά από τα πανάκριβα αντικείμενά της.

Η 37χρονη σταρ του ριάλιτι «Keeping Up with the Kardashians», η οποία μετρά πλέον περισσότερους από 216 εκατομμύρια followers, δημοσίευσε πέντε καυτές φωτογραφίες της. Φορά ένα κολλητό, μακρυμάνικο φόρεμα, το οποίο είναι σε χρώμα baby blue και αναδεικνύει τη λεπτή της μέση. Ταυτόχρονα, οι στιλάτες μπότες με το σχέδιο φιδιού απογειώνουν την εμφάνισή της. Όσον αφορά τα αξεσουάρ, επέλεξε ένα χοντρό, στιλάτο, ασημένιο κολιέ-αλυσίδα, διακριτικά διαμαντένια σκουλαρίκια, καθώς και τετράγωνα γυαλιά ηλίου χωρίς πλαίσιο, τα οποία θυμίζουν τη δεκαετία του 1990. Εντυπωσιακό ήταν και το χτένισμά της, με τα ξανθά, πλούσια, σγουρά μαλλιά της να είναι πιασμένα σε μία ψηλή αλογοουρά, η οποία έφτανε μέχρι τους ώμους της. Όσον αφορά το μακιγιάζ, το smokey eye τονίζει το βλέμμα της, ενώ το ροζ κραγιόν κάνει τα χείλη της σαρκώδη.

Διαφήμιση

Στις δύο φωτογραφίες της, η Αμερικανίδα καλλονή, η οποία έχει μία τρίχρονη κόρη, την True, με τον 30χρονο σταρ του NBA Tristan Thompson, κάθεται με σεξαπίλ πάνω σε ένα γιγάντιο μπαούλο Louis Vuitton. Ακριβώς δίπλα της βρίσκεται μία υπέροχη τσάντα Hermès Birkin, σε απόχρωση ανοιχτό γκρι.

Στις άλλες τρεις φωτογραφίες της, η Khloe Kardashian, αφήνει το μπαούλο Louis Vuitton και μεταφέρεται σε εξωτερικό χώρο, πιθανότατα στην αυλή του σπιτιού της. Κοιτάει με νάζι το φωτογραφικό φακό, ενώ ακουμπά το θηλυκό κορμί της πάνω στον πέτρινο τοίχο.

«Material Girl» γράφει στη λεζάντα της ανάρτησής της η μικρότερη κόρη του αποθανόντα δικηγόρου Ρόμπερτ Καρντάσιαν και της Κρις Τζένερ. Αξίζει να σημειωθεί ότι φαίνεται χαρούμενη και γεμάτη με όρεξη για ζωή, παρά τα πρόσφατα δημοσιεύματα αμερικανικών site ότι αισθάνεται «συντετριμμένη», αφού ο πρώην σύντροφός της και πατέρας της κόρης της, Tristan Thompson, αποδείχτηκε, μέσω τεστ DNA, ότι είναι ο πατέρας του παιδιού της Maralee Nichols. Αυτό σημαίνει ότι ο άσος του μπασκετ ενώ βρισκόταν ακόμα σε σχέση με την Αμερικανίδα σταρ, έκανε σεξ με την Maralee Nichols. «Ήταν σκληρό για την Kloe Kardashian. Δεν μπορεί να το καταπιεί και νιώθει αναστατωμένη» δήλωσε μία πηγή στο Entertainment Tonight.

 

 

 

Follow Koolnews.gr στο Google News

Written by Φαίη Αλεξοπούλου

Απόφοιτη του Τμήματος Επικοινωνίας, Μέσων και Πολιτισμού του Παντείου Πανεπιστημίου. Αγαπώ το free camping, την ελευθερία, τις όμορφες συζητήσεις. Δεν αντέχω την αδικία και την προδοσία. Δεν λέω ποτέ "όχι" στο να βγω σε ένα κοκτέιλ μπαρ, αλλά και σε βόλτα στην πόλη.
Για επικοινωνία: [email protected]

Διαφήμιση

Hailey Bieber: Το μοντέλο πρωταγωνιστεί στην καμπάνια με θέμα «Basic Instincts», της Miu Miu

Jennifer Lopez και Victoria Beckham: To τζιν που επανάφεραν στη μόδα