in

Κένταλ Τζένερ: Η απαγορευμένη λεσβιακή φωτογραφία και το ΧΟΥΦΤΩΜΑ με την Κάρα Ντελεβίν

Μπορεί η φωτογραφία να μην υπάρχει πλέον στο διαδίκτυο, αλλά έχουμε στο αρχείο το teaser που έδωσε στη δημοσιότητα το Love Magazine που μας είχε βάλει για τα καλά στο κλίμα. Τα δυο μοντέλα αγκαλιάζονται σφιχτά σε μια άκρως ερωτική φωτογράφιση για τεύχος του περιοδικού

Πάμε πίσω μερικά χρόνια στο 2014 όταν τα δύο κορίτσια είχαν έρθει πολύ κοντά και ο φωτογραφικός φακός της έχει απαθανατίσει πιασμένες χέρι χέρι ή σφιχτά αγκαλιασμένες ουκ ολίγες φορές.

Η Κένταλ Τζένερ –που δεινοπάθησε μέχρι να την αποδεχτούν στο χώρο της μόδας- φαίνεται πως είχε αποκτήσει μια καλή φίλη με την οποία μοιράζεται πολλά.

Διαφήμιση

Η 22χρονη, τότε Κάρα Ντελεβίν ωστόσο, απασχολούσε τότε πολύ με την σεξουαλικότητά της, καθώς οι φήμες φούντωσαν πως πλέον είχει επιλέξει να συνευρίσκεται ερωτικά με γυναίκες ύστερα από την αινιγματική δήλωσή της «κάλλιο αργά παρά ποτέ», την παγκόσμια ημέρα ανθρώπων με σεξουαλικές ιδιαιτερότητες.

Η ίδια, ποτέ δε δήλωσε ανοιχτά τι ακριβώς συμβαίνει, αλλά ούτε απάντησε στις επίμονες ερωτήσεις των δημοσιογράφων αν… το γύρισε στο λεσβιακό.

Όσο για τη μαμά της 19χρονης Kendall Jenner, Κρις Τζένερ; Φαίνεται να χαιρόταν ιδιαιτέρως τη νέα φιλία της κόρης της ποστάροντας μάλιστα φωτογραφίες των κοριτσιών στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram.

Η φωτογραφία με τα 2 μοντέλα είναι εδω!

Follow Koolnews.gr στο Google News

Written by Αντώνης-Σωτήρης Στάμος

Γυναίκες, αυτοκίνητα, αθλητικά, φαγητά και ταξίδια. Θέλετε και άλλα;
Τρέξιμο και γράψιμο.
Email επικοινωνία στο [email protected]
instagram
facebook

Διαφήμιση

Κάντις Σουάνπολ: Και φωτογραφία και Video με μαγιο. Πόσα να αντέξουμε εμείς πόσα το Instagram

Τόνια Κούμπα: Η φωτογραφία με εσώρουχα που αναστάτωσε τους Followers