in

Άννα Μπεζάν: Εξηγεί πώς βιώνει την εγκυμοσύνη και πώς είναι η σχέση με την πεθερά της, Χριστίνα Παππά

Έγκυος στο πρώτο της παιδί της είναι η ηθοποιός και δηλώνει «ευτυχισμένη»

Το πρώτο τους παιδί περιμένουν η Άννα Μπεζάν και ο σύντροφός της και γιος της Χριστίνας Παππάς, Δημήτρης. Η νεαρή ηθοποιός, η οποία διανύει τον πέμπτο μήνα της εγκυμοσύνης της, μίλησε στην εκπομπή «MEGA Καλημέρα» και τη δημοσιογράφο Ελένη Ευσταθίου, εκφράζοντας τις σκέψεις και τα συναισθήματά της για το μωράκι της, το οποίο σε λίγο καιρό θα κρατά στην αγκαλιά της.

«Είμαι πάρα πολύ καλά, είμαι έγκυος, οπότε είμαι σε μία πολύ όμορφη της ζωής μου. Δεν μπορούσα να διανοηθώ πως μία τέτοια διαδικασία θα με έκανε τόσο ήρεμη και ευτυχισμένη. Το πρώτο τρίμηνο της εγκυμοσύνης ζορίστηκα πολύ, είχα πολλούς εμετούς, έχασα και πολλά κιλά. Τώρα πια, που είμαι 5,5 μηνών, έχω πάρει τα πάνω μου και στεναχωριέμαι που έχω πολύ μικρή κοιλιά, γιατί ήθελα να παχύνω» ανέφερε αρχικά η Άννα Μπεζάν.

Διαφήμιση

«Το μωράκι κλωτσάει, στην αρχή έκλαιγα κάθε φορά που με κλωτσούσε. Τώρα κλαίω κάθε 2-3 φορές που το νιώθω. Θα ήθελα το μωρό να πάρει την δική μου ψυχραιμία, το χιούμορ μου και από τον Δημήτρη την καλοσύνη του» πρόσθεσε.

Περιέγραψε, ακόμη, την αντίδρασή της όταν έμαθε ότι είναι έγκυος: «Όταν έμαθα -σε μία τόσο σύντομη σχέση χρονικά- ότι είμαι έγκυος, φρίκαρα, με έπιασε κρίση πανικού. Αυτός που με ηρέμησε ήταν ο Δημήτρης, ήταν πιο ψύχραιμος από εμένα σε αυτή την περίπτωση. Τα συζητήσαμε και αποφασίσαμε ότι θέλουμε το μωρό».

Σχετικά με το πώς κατάλαβε ότι είναι έγκυος, εξήγησε: «Είχα όλα τα συμπτώματα της εγκυμοσύνης. Έκανα 4 τεστ εγκυμοσύνης, ήταν όλα θετικά. Το έστειλα στον Δημήτρη, παθαίνει εγκεφαλικό, νόμιζε ότι έκανα πλάκα».

Για την σχέση της με την πεθερά της και ηθοποιό-επιχειρηματία, Χριστίνα Παππά, είπε χαρακτηριστικά: «Η κόρη μας θα είναι η Χριστίνα Παππά τζούνιορ. Η Χριστίνα, όσο το συνειδητοποιεί, είναι τρελαμένη. Την Χριστίνα την σέβομαι, είναι μαμά του Δημήτρη, την παίρνω τηλέφωνο και την ρωτάω μαμαδίστικα πράγματα. Γνωριζόμαστε ακόμα. Αγαπάμε και οι δύο τον ίδιο άνθρωπο, έχοντας διαφορετικούς ρόλους. Πάει όπως πρέπει».

Δήλωσε, τέλος, πως ο πολιτικός γάμος της με τον Δημήτρη Παππά θα γίνει αυτό το καλοκαίρι, τον Ιούλιο ή τον Αύγουστο και πρόσθεσε: «Η γέννα είναι η μόνη διαδικασία που σκέφτομαι έντονα. Θέλω να απολαύσω την γέννα, να το ζήσω 100%. Έχω δύο εικόνες καθημερινά, η μία είναι να κρατώ στα χέρια την μπέμπα μου, μόλις γεννηθεί. Η δεύτερη εικόνα είναι ότι την έχω στο σαλόνι, στον καναπέ, και πιάνω τα πατουσάκια της».

Follow Koolnews.gr στο Google News

Written by Φαίη Αλεξοπούλου

Απόφοιτη του Τμήματος Επικοινωνίας, Μέσων και Πολιτισμού του Παντείου Πανεπιστημίου. Αγαπώ το free camping, την ελευθερία, τις όμορφες συζητήσεις. Δεν αντέχω την αδικία και την προδοσία. Δεν λέω ποτέ "όχι" στο να βγω σε ένα κοκτέιλ μπαρ, αλλά και σε βόλτα στην πόλη.
Για επικοινωνία: [email protected]

Διαφήμιση

Από τη Μόνικα Μπελούτσι στην Ναόμι Κάμπελ: Επώνυμες που πόζαραν γυμνές στον φετιχιστή Χέλμουτ Νιούτον. Φωτογραφίες

Από τη Σίντι Κρόφορντ στην Έμμα Γουάτσον: Σα να λέμε Άλμπερτ Αϊνστάιν. Πτυχία Μεταπτυχιακά Υποτροφίες. Οι ιδιοφυΐες του Χόλιγουντ!