in

GNTM: ΣΟΚ -Κλάψτε, Έφυγε για πάντα από την Ελλάδα πασίγνωστη παίκτρια που είδαμε στο ριάλιτι μοντέλων

Η Αλιονα Αμπραμοβα με καταγωγή από τη Λευκορωσία ήρθε στην Ελλάδα πριν από μερικά χρόνια για να διεκδικήσει τα όνειρά της και μία καλύτερη ζωή.

Χωρίς να κάνει κάποιο ιδιαίτερο επάγγελμα μπήκε στο Next Top Model Ελλάδας σε μία προσπάθεια να γίνει μοντέλο, αλλά το μόνο που κατάφερε ήταν να γίνει viral και να κερδίσει αρκετές χιλιάδες followers στο instagram!

Έγινε γνωστή για την ατάκα δεν έχω κάνει πλαστικές παρά μόνο χείλη και τσίτος και κέρδισε τα 15 λεπτά δημοσιότητας όπως έχει πει και ο Andy Warhol όλοι δικαιούμαστε.

Διαφήμιση

Στη συνέχεια προσπάθησε μέσα από το Instagram και το Tik tok να κερδίσει χρήματα όμως δεν τα κατάφερε αφού η ποιότητα των βίντεο που παρήγαγε δεν βρήκαν κοινό σε διαφημιστικές εταιρείες και brands!

Η Αλιόνα στη συνέχεια πήγε την πιο ασφαλή επιλογή για σίγουρα χρήματα, αυτή του ονλυφανς!

Πλέον έχει μερικές χιλιάδες followers, βγάζει χρήματα και αποφάσισε να φύγει από την Ελλάδα για πάντα

Σύμφωνα με την ανάρτηση που έκανε στο instagram, φεύγει γιατί δεν έχει χορτάσει! Φόρεσε τα γνωστά παπούτσια που έβαλε στην οντισιόν του GNTM, πήγε στο αεροδρόμιο, έκανε ένα τελευταίο βόιντεο και γειά σας!

Στην Ελλάδα υπάρχει λίγος χώρος, λίγες ευκαιρίες και μικρές προοπτικές. Ένα σπίτι με πισίνα και ένα ωραίο αυτοκίνητο δεν την εξιτάρουν πια οπως δηλώνει, ενώ ούτε οι φανς ούτε οι haters μπορούν να της δώσουν την ικανοποίηση για αυτό που κάνει!




Το να είναι τοπική Star δεν είναι αυτό που θα ήθελε και μόνο! Προχωράει προς τους στόχους της και τα όνειρά της και δεν θέλει να σταματήσει σε όλα αυτά που έχει πετύχει έως τώρα!

Η Ελλάδα την έκανε πιο δυνατή πιο σοφή και την έκανε να συνειδητοποιήσει ότι μπορεί να ανατρέψει τον κόσμο, κάτι που δεν πρόκειται να κάνει όπως δήλωσε, τουλάχιστον για την ώρα.

Δήλωσε ευγνώμων για τα πάντα, ανέβασε ένα βίντεο από το αεροδρόμιο και με χαιρέτησε!

Θα τη βλέπετε στο ονλυφανς να αλλάζει τον κόσμο

Follow Koolnews.gr στο Google News

Written by Νάσος Μπετούγιας

Κλασσικός ξερόλας που χώνει τη μύτη του παντού! Έχω δουλέψει και ως μποντιγκαρντ. Θα σέβεστε. Στο Kool με άποψη. Χωρίς ξυλο δε μαρτυρώ τίποτα! Email επικοινωνια στο [email protected]

Διαφήμιση

Απίθανο κάρφωμα του Τζα Μοράντ που «τρέλανε» το NBA

κενταλ τζενερ

Kένταλ Τζένερ: Φωτογραφία – Τόπλες με ψηλές μπότες έριξε το instagram